Herbapol eper szörp 420 ml

Herbapol eper szörp 420 ml

Nincs raktáron

Eper szirup C és D vitaminnal, pasztőrözve Menj vissza az idobe, és emlékezz vissza a gyermekkori ízére . . . a napon átázott eper ízére. Minden cseppnél egyre jobban szeretni fogja. A Herbapol gyümölcsszirup ízletes, gyümölcsben gazdag választék, amely meleg napokra és hideg estékre egyaránt tökéletes.

Kosárba
EAN kód:5900956104065
Márka:Herbapol
Kiszerelés:420 ml
Értesítés
[Ingyenes szállítás] 15 000 Ft-tól

Ingyenes szállítás 15 000 Ft-tól

Szállítás [csomagautomatába]

Szállítás csomagautomatába

[Biztonságos] fizetés

Biztonságos fizetés

Megosztás:

Herbapol eper szörp 420 ml Részletes leírás

Eper szirup C és D vitaminnal, pasztőrözve
Menj vissza az idobe, és emlékezz vissza a gyermekkori ízére ... a napon átázott eper ízére. Minden cseppnél egyre jobban szeretni fogja.

A Herbapol gyümölcsszirup ízletes, gyümölcsben gazdag választék, amely meleg napokra és hideg estékre egyaránt tökéletes. Nem is beszélve arról, hogy milyen könnyű elkészíteni - felhasználhatja hideg vagy forró italok készítésére pezsgővel vagy csendes vízzel. Hozzáteheti teahöz, italokhoz, koktélokhoz és akár desszertekhöz (például palacsinta, zselé, fagylalt vagy gofri).

Tartósító és mesterséges színmentesség, az aromák vonzó összetétele koncentrált gyümölcsleveket tartalmaz. A kiváló minőségnek és hatékonyságnak köszönhetően a szirupok generációk óta uralkodnak a lengyel háztartásokban.

A gyümölcs-szörp felbecsülhetetlen minden konyhában, kiránduláson vagy pikniken a barátok között. Kiválóan alkalmas bármilyen alkalomra és az év bármelyik szezonjára. Különösen az Ön számára.

Fontos:
Nincs színezo vagy tartósítószer
Összetevők:FRUKTÓZ-GLÜKOSZIRUP ; VÍZ, BERKENYE KONCENTRÁTUM , SAVSZABÁLYOZÓ:CITROMSAV, SŰRITMÉNYBŐL VISSZAHIGÍTOTT EPER (0,33%),
ANTIOXIDÁNS(ASZKORBINSAV), D-VITAMIN, AROMA ÉS SZÍNFOKOZÓKTÓL MENTES SZÖRP.

Mindent megteszünk azért, hogy a termékleírások, termékinformációk pontosak legyenek, de ennek ellenére előfordulhatnak elírások. Az élelmiszerek, táplálék kiegészítők és azok összetevői folyamatosan változnak, ezért változhatnak a tápértékek, összetevők, allergén megjelölések is. Termékeinket kategóriánkét rendeztük a könnyebb keresés érdekében, mégis előfordulhat, hogy azok nem a megfelelő helyre kerültek. Kérjük, minden esetben olvassa el a termék hátsó címkéjén szereplő adatokat felhasználás előtt, ugyanis minden esetben az a mérvadó. Weboldalunkon lévő termékeket folyamatosan frissítjük, mégis előfordulhatnak a feltöltött információkban hiányosságok, melyekért cégünk nem vállal felelősséget.

Vásárlói vélemények

Vásárlók átlagos értékelése:

Fekete Zoltánné2023. 10. 19.

  Nagyon finom szörp.