Méhes Mézes hársfavirág szörp 668 g

Raktáron

Kézműves szörpjeink hagyományos módon, kíméletes eljárással készülnek, kizárólag természetes minőségi összetevőket tartalmaznak. Fogyassza szeretettel egy pohár, frissítő szörpként hidegen, vagy akár melegen egy csésze zöld teát ízesítve.

1 626 Ft
egységár: 2,43 Ft / g
Kosárba
EAN kód:5999882378190
Márka:Méhes Mézes
Kiszerelés:668 g
[Ingyenes szállítás] 15 000 Ft-tól

Ingyenes szállítás 15 000 Ft-tól

Szállítás [csomagautomatába]

Szállítás csomagautomatába

[Biztonságos] fizetés

Biztonságos fizetés

Megosztás:

Méhes Mézes hársfavirág szörp 668 g Részletes leírás

A hársfa virágját az emberek évszázadok óta a kamilla után a legnépszerűbb házi szerként meghűléses betegségeknél alkalmazták, vagy izzasztásra, köhögéscsillapításra használták. A népi hiedelem szerint az emésztőrendszert is gyógyítja, de nyugtató hatása is ismert. A hársfavirágjából hagyományos módon, kíméletes eljárással készült kézműves szörp nemcsak ízletes, de értékes összetevőkben is gazdag, a hozzáadott mézről nem is beszélve.

Szép, igényes, hagyományőrző csomagolásban az egészségére figyelő embernek nagyszerű ajándék is.

Összetevők: cukor, ivóvíz, 10% hársfavirág kivonat, méz 2%, étkezési sav: citromsav.

Javasolt hígítás 1:8

Mindent megteszünk azért, hogy a termékleírások, termékinformációk pontosak legyenek, de ennek ellenére előfordulhatnak elírások. Az élelmiszerek, táplálék kiegészítők és azok összetevői folyamatosan változnak, ezért változhatnak a tápértékek, összetevők, allergén megjelölések is. Termékeinket kategóriánkét rendeztük a könnyebb keresés érdekében, mégis előfordulhat, hogy azok nem a megfelelő helyre kerültek. Kérjük, minden esetben olvassa el a termék hátsó címkéjén szereplő adatokat felhasználás előtt, ugyanis minden esetben az a mérvadó. Weboldalunkon lévő termékeket folyamatosan frissítjük, mégis előfordulhatnak a feltöltött információkban hiányosságok, melyekért cégünk nem vállal felelősséget.

Vásárlói vélemények

Ehhez a termékhez még nem érkeztek vásárlói vélemények.