Méhes Mézes málnaszörp 668 g

Méhes Mézes málnaszörp 668 g

Raktáron

A málna gyümölcséből mézzel ízesített, kíméletes eljárással készült szörp nemcsak különlegesen finom, de természetes összetétele és magas minősége miatt fogyasztásával sokat tehetünk egészségünk megőrzéséhez.

2 525 Ft
egységár: 3,78 Ft / g
Kosárba
EAN kód:5999860789222
Márka:Méhes Mézes
Kiszerelés:668 g
[Ingyenes szállítás] 15 000 Ft-tól

Ingyenes szállítás 15 000 Ft-tól

Szállítás [csomagautomatába]

Szállítás csomagautomatába

[Biztonságos] fizetés

Biztonságos fizetés

Megosztás:

Méhes Mézes málnaszörp 668 g Részletes leírás

A málna nemcsak ízletes gyümölcs, de kiváló vitaminforrás is, C, B és A vitaminokban, nyomelemekben és flavonoidokban is gazdag.  Úgy tartják, a nyári meghűlés legkellemesebb gyógyszere lehet a szobahőmérsékletű málnaszörp, a hozzá adott mézről nem is beszélve.

Hűsítőként is kiváló, a nyári melegben, egy árnyas diófa lombjai alatt. Vendégeinek, családjának adhat hozzá friss ciromfű levelet, néhány szem málnát, jeget és már is kész is az üdítő nyári koktél.

Télen ízlelje meg melegen is, egy csésze zöld teát ízesítve!

Összetevők: cukor, málnalé (sűrítményből)*, méz*, étkezési sav: citromsav, természetes aroma.

*100 g szörp előállításához 53 g málnalének megfelelő málnalé sűrítményt és 2 g mézet használtunk fel.

Javasolt hígítás 1:8


Mindent megteszünk azért, hogy a termékleírások, termékinformációk pontosak legyenek, de ennek ellenére előfordulhatnak elírások. Az élelmiszerek, táplálék kiegészítők és azok összetevői folyamatosan változnak, ezért változhatnak a tápértékek, összetevők, allergén megjelölések is. Termékeinket kategóriánkét rendeztük a könnyebb keresés érdekében, mégis előfordulhat, hogy azok nem a megfelelő helyre kerültek. Kérjük, minden esetben olvassa el a termék hátsó címkéjén szereplő adatokat felhasználás előtt, ugyanis minden esetben az a mérvadó. Weboldalunkon lévő termékeket folyamatosan frissítjük, mégis előfordulhatnak a feltöltött információkban hiányosságok, melyekért cégünk nem vállal felelősséget.

Vásárlói vélemények

Ehhez a termékhez még nem érkeztek vásárlói vélemények.