Waterdrop microdrink breeze görögdinnye, uborka, kakukkfű ízesítéssel 12 db

Nincs raktáron

Amikor a napérlelte görögdinnye íze találkozik a frissítő uborkáéval, belekortyolhatsz a késő nyár fenséges zamatába. A BREEZE aromatikus ízhármasát a kakukkfű finom ízvilága teszi kerek egésszé. Most még több görögdinnye ízben tobzódik.

Kosárba
EAN kód:9120125314064
Márka:Waterdrop
Kiszerelés:12 db
Értesítés
[Ingyenes szállítás] 15 000 Ft-tól

Ingyenes szállítás 15 000 Ft-tól

Szállítás [csomagautomatába]

Szállítás csomagautomatába

[Biztonságos] fizetés

Biztonságos fizetés

Megosztás:

Waterdrop microdrink breeze görögdinnye, uborka, kakukkfű ízesítéssel 12 db Részletes leírás

Amikor a napérlelte görögdinnye íze találkozik a frissítő uborkáéval, belekortyolhatsz a késő nyár fenséges zamatába. A BREEZE aromatikus ízhármasát a kakukkfű finom ízvilága teszi kerek egésszé.



Most még több görögdinnye ízben tobzódik.



 



KISZERELÉS: 



Egy csomagban 12 db BREEZE kapszula van 



TULAJDONSÁGOK: 




Görögdinnye - Uborka - Kakukkfű
12 db Waterdrop® BREEZE Microdrink kapszula
Egy kapszulából 400-600 ml frissítő ital készíthető
Természetes gyümölcs- és növényi kivonatokkal
Értékes vitaminok: C/B6/Biotin
Tartósítószert nem tartalmaz
Cukormentes


Egy Waterdrop® csak 5 kalória!



98%-kal kevesebb CO2 és műanyag felhasználással készül az előre gyártott 500 ml-es műanyag palackokba töltött italokhoz képest!



 



Görögdinnye gyümölcsporral, uborka-kivonattal, kakukkfű-kivonattal, édesítőszerrel és a vitaminokkal készült.



ÖSSZETEVŐK:



étkezési sav - citromsav, görögdinnye gyümölcspor, savanyúságot szabályozó anyagok: nátrium-karbonátok, kálium-karbonátok; uborka-kivonat, természetes aromaanyag, édesítőszer - szteviol glikozidok stevia-ból, savanyúságot szabályozó anyag – magnézium - karbonátok, kakukkfű-kivonat, savanyúságot szabályozó anyag – kálcium - karbonát, C-vitamin, antocianin színezékek, B6-vitamin, biotin


Mindent megteszünk azért, hogy a termékleírások, termékinformációk pontosak legyenek, de ennek ellenére előfordulhatnak elírások. Az élelmiszerek, táplálék kiegészítők és azok összetevői folyamatosan változnak, ezért változhatnak a tápértékek, összetevők, allergén megjelölések is. Termékeinket kategóriánkét rendeztük a könnyebb keresés érdekében, mégis előfordulhat, hogy azok nem a megfelelő helyre kerültek. Kérjük, minden esetben olvassa el a termék hátsó címkéjén szereplő adatokat felhasználás előtt, ugyanis minden esetben az a mérvadó. Weboldalunkon lévő termékeket folyamatosan frissítjük, mégis előfordulhatnak a feltöltött információkban hiányosságok, melyekért cégünk nem vállal felelősséget.

Vásárlói vélemények

Ehhez a termékhez még nem érkeztek vásárlói vélemények.