Waterdrop microdrink vibe földicseresznye, rozmaring, borsmenta ízesítéssel 12 db

Nincs raktáron

Hunyd be a szemed, és hagyd, hogy a földicseresznye, a borsmenta és a rozmaring édes és frissítő összjátéka a végtelen nyárba repítsen - az év minden egyes napján. KISZERELÉS: Egy csomagban 12 db BOOST kapszula van TULAJDONSÁGOK: Földicseresznye - Rozmaring - Borsmenta 12 db Waterdrop® RELAX Microdrink kapszula Egy kapszulából 400 - 600 ml frissítő ital készíthető Természetes gyümölcs- és növényi kivonatokkal Értékes C/B6/E-vitaminok Tartósítószert nem tartalmaz Cukormentes Egy Waterdrop® csak 5 kalória! 98%-kal kevesebb CO2 és műanyag felhasználással készül az előre gyártott 500 ml-es műanyag palackokba töltött italokhoz képest! Földicseresznye gyümölcsporral, rozmaring - és borsmenta-kivonattal, édesítőszerrel és vitaminokkal készült.

Kosárba
EAN kód:9120125314101
Márka:Waterdrop
Kiszerelés:12 db
Értesítés
[Ingyenes szállítás] 15 000 Ft-tól

Ingyenes szállítás 15 000 Ft-tól

Szállítás [csomagautomatába]

Szállítás csomagautomatába

[Biztonságos] fizetés

Biztonságos fizetés

Megosztás:

Waterdrop microdrink vibe földicseresznye, rozmaring, borsmenta ízesítéssel 12 db Részletes leírás

Hunyd be a szemed, és hagyd, hogy a földicseresznye, a borsmenta és a rozmaring édes és frissítő összjátéka a végtelen nyárba repítsen - az év minden egyes napján.



 



KISZERELÉS: 



Egy csomagban 12 db BOOST kapszula van 



TULAJDONSÁGOK: 




Földicseresznye - Rozmaring - Borsmenta
12 db Waterdrop® RELAX Microdrink kapszula
Egy kapszulából 400 - 600 ml frissítő ital készíthető
Természetes gyümölcs- és növényi kivonatokkal
Értékes C/B6/E-vitaminok
Tartósítószert nem tartalmaz
Cukormentes


Egy Waterdrop® csak 5 kalória!



98%-kal kevesebb CO2 és műanyag felhasználással készül az előre gyártott 500 ml-es műanyag palackokba töltött italokhoz képest!



 



Földicseresznye gyümölcsporral, rozmaring - és borsmenta-kivonattal, édesítőszerrel és vitaminokkal készült.



ÖSSZETEVŐK:



étkezési sav: citromsav, savanyúságot szabályozó anyag - nátrium-karbonát, kálium-karbonát, földicseresznye gyümölcspor, rozmaringkivonat, savanyúságot szabályozó magnézium-hidroxid-karbonát, borsmenta-kivonat, természetes aromák, savanyúságot szabályozó kalcium-karbonát, édesítőszer - szteviol glikozidok, színezékkoncentrátum céklából, C-vitamin, E-vitamin, B6-vitamin


Mindent megteszünk azért, hogy a termékleírások, termékinformációk pontosak legyenek, de ennek ellenére előfordulhatnak elírások. Az élelmiszerek, táplálék kiegészítők és azok összetevői folyamatosan változnak, ezért változhatnak a tápértékek, összetevők, allergén megjelölések is. Termékeinket kategóriánkét rendeztük a könnyebb keresés érdekében, mégis előfordulhat, hogy azok nem a megfelelő helyre kerültek. Kérjük, minden esetben olvassa el a termék hátsó címkéjén szereplő adatokat felhasználás előtt, ugyanis minden esetben az a mérvadó. Weboldalunkon lévő termékeket folyamatosan frissítjük, mégis előfordulhatnak a feltöltött információkban hiányosságok, melyekért cégünk nem vállal felelősséget.

Vásárlói vélemények

Ehhez a termékhez még nem érkeztek vásárlói vélemények.