Hulala vegán habalapanyag 200 g

Raktáron

A Hulala vegán habalapanyag kitűnő választás sütemények és fagylaltok készítéséhez és díszítéséhez. Segítségével jól formázható, tartós habot készíthetünk. A tökéletes eredmény érdekében használat előtt ajánlott 12 órán keresztül hűtőszekrényben tárolni.

836 Ft
egységár: 4,18 Ft / g
Kosárba
EAN kód:8007990002672
Márka:Hulala
Kiszerelés:200 g
[Ingyenes szállítás] 15 000 Ft-tól

Ingyenes szállítás 15 000 Ft-tól

Szállítás [csomagautomatába]

Szállítás csomagautomatába

[Biztonságos] fizetés

Biztonságos fizetés

Megosztás:

Hulala vegán habalapanyag 200 g Részletes leírás

A Hulala vegán habalapanyag kitűnő választás sütemények és fagylaltok készítéséhez és díszítéséhez. Segítségével jól formázható, tartós habot készíthetünk. A tökéletes eredmény érdekében használat előtt ajánlott 12 órán keresztül hűtőszekrényben tárolni. Ezután könnyedén habbá verhető kézzel és géppel egyaránt, 5-8 C között alapanyag hőmérséklettel.



Allergén: szója



Összetevők: víz,növényi zsírok pálma- és pálmamag (22%), cukor (18%), stabilizátorok: szorbit szirup (E464,E463), guargumi, xantángumi, szentjánoskenyérliszt. emulgeáló szerek: (E435, E485), szójalecitin (E322), E471, savanyúságot szab. anyag: E339, E331, aromák, só


Mindent megteszünk azért, hogy a termékleírások, termékinformációk pontosak legyenek, de ennek ellenére előfordulhatnak elírások. Az élelmiszerek, táplálék kiegészítők és azok összetevői folyamatosan változnak, ezért változhatnak a tápértékek, összetevők, allergén megjelölések is. Termékeinket kategóriánkét rendeztük a könnyebb keresés érdekében, mégis előfordulhat, hogy azok nem a megfelelő helyre kerültek. Kérjük, minden esetben olvassa el a termék hátsó címkéjén szereplő adatokat felhasználás előtt, ugyanis minden esetben az a mérvadó. Weboldalunkon lévő termékeket folyamatosan frissítjük, mégis előfordulhatnak a feltöltött információkban hiányosságok, melyekért cégünk nem vállal felelősséget.

Vásárlói vélemények

Ehhez a termékhez még nem érkeztek vásárlói vélemények.