The Bridge bio mandulás rizsital gluténmentes 250 ml

The Bridge bio mandulás rizsital gluténmentes 250 ml

Raktáron

Íze természetesen édes, könnyen emészthető és a Szicíliából származó mandulapasztának köszönhetően kiváló frissítő hatású. Mindennapi fogyasztásra ajánljuk, italok, desszert készítéséhez is alkalmazhatjuk, vagy fogyaszthatjuk önmagában is.

524 Ft
egységár: 2,1 Ft / ml
Kosárba
EAN kód:8019428004066
Márka:The Bridge
Kiszerelés:250 ml
[Ingyenes szállítás] 15 000 Ft-tól

Ingyenes szállítás 15 000 Ft-tól

Szállítás [csomagautomatába]

Szállítás csomagautomatába

[Biztonságos] fizetés

Biztonságos fizetés

Megosztás:

The Bridge bio mandulás rizsital gluténmentes 250 ml Részletes leírás

Akár táplálékérzékenység miatt, akár egészsége védelmében választja a tejmentes alternatívákat, a The Bridge BIO Mandulás rizsital mindenki számára kiváló megoldást jelent.

Ezt a rizs alapú bio gabonaitalt vegetáriánusok, tejfehérje-allergiások, laktóz- és gluténérzékenyek is nyugodtan fogyaszthatják, hiszen kizárólag növényi alapanyagokból készül. 100% Bio, vegán, laktóz-és gluténmentes, kiemelkedően magas 17 %-os szárazanyag tartalommal, kizárólag ellenőrzött és minősített organikus gazdálkodásból származó olasz rizsből, hegyi forrásvízzel, hozzáadott cukor nélkül készül. Nemcsak egészséges, de igazán finom választás is egyben, hiszen teljes értékű fehérjeforrás.

Összetevők: forrásvíz, olasz rizs* (17%), napraforgó olaj*, olasz mandula paszta* (1%) pórsáfrány olaj*, tengeri só. *=ökológiai

Allergén: mandula


Mindent megteszünk azért, hogy a termékleírások, termékinformációk pontosak legyenek, de ennek ellenére előfordulhatnak elírások. Az élelmiszerek, táplálék kiegészítők és azok összetevői folyamatosan változnak, ezért változhatnak a tápértékek, összetevők, allergén megjelölések is. Termékeinket kategóriánkét rendeztük a könnyebb keresés érdekében, mégis előfordulhat, hogy azok nem a megfelelő helyre kerültek. Kérjük, minden esetben olvassa el a termék hátsó címkéjén szereplő adatokat felhasználás előtt, ugyanis minden esetben az a mérvadó. Weboldalunkon lévő termékeket folyamatosan frissítjük, mégis előfordulhatnak a feltöltött információkban hiányosságok, melyekért cégünk nem vállal felelősséget.

Vásárlói vélemények

Ehhez a termékhez még nem érkeztek vásárlói vélemények.