The Bridge bio szójaital barista 1000 ml

The Bridge bio szójaital barista 1000 ml

Raktáron

Szója alapú, bio barista növényi ital, melyet vegetáriánusok, tejfehérje-allergiások, laktózérzékenyek is nyugodtan fogyaszthatnak. Kiváló habosíthatóságának köszönhetően a kávézás szerelmeseinek is ajánljuk! .

1 131 Ft
egységár: 1,13 Ft / ml
Kosárba
EAN kód:8019428007647
Márka:The Bridge
Kiszerelés:1000 ml
[Ingyenes szállítás] 15 000 Ft-tól

Ingyenes szállítás 15 000 Ft-tól

Szállítás [csomagautomatába]

Szállítás csomagautomatába

[Biztonságos] fizetés

Biztonságos fizetés

Megosztás:

The Bridge bio szójaital barista 1000 ml Részletes leírás

Kiváló tejhelyettesítő alternatíva, akár táplálékérzékenység miatt, akár egészsége védelmében fogyasztja! Nemcsak egészséges, de igazán finom választás is egyben.

100% Bio, vegán, laktózmentes, 8 %-os szárazanyag tartalommal, kizárólag ellenőrzött és minősített organikus gazdálkodásból származó szójából készül.

Összetevők: Víz, hántolt olasz szójabab* (8%), nádcukor*, tengeri só. *= ökológiai gazdálkodásból.

Allergén: szója


Mindent megteszünk azért, hogy a termékleírások, termékinformációk pontosak legyenek, de ennek ellenére előfordulhatnak elírások. Az élelmiszerek, táplálék kiegészítők és azok összetevői folyamatosan változnak, ezért változhatnak a tápértékek, összetevők, allergén megjelölések is. Termékeinket kategóriánkét rendeztük a könnyebb keresés érdekében, mégis előfordulhat, hogy azok nem a megfelelő helyre kerültek. Kérjük, minden esetben olvassa el a termék hátsó címkéjén szereplő adatokat felhasználás előtt, ugyanis minden esetben az a mérvadó. Weboldalunkon lévő termékeket folyamatosan frissítjük, mégis előfordulhatnak a feltöltött információkban hiányosságok, melyekért cégünk nem vállal felelősséget.

Vásárlói vélemények

Ehhez a termékhez még nem érkeztek vásárlói vélemények.