Vitariz bio rizsital natúr 200 ml

Vitariz bio rizsital natúr 200 ml

Raktáron

A teljesen növényi eredetű, rizs alapú italt fogyaszthatják szójaérzékenyek, laktózallergiások, és tejérzékenyek is. .

524 Ft
egységár: 2,62 Ft / ml
Kosárba
EAN kód:8000215204264
Márka:Vitariz
Kiszerelés:200 ml
[Ingyenes szállítás] 15 000 Ft-tól

Ingyenes szállítás 15 000 Ft-tól

Szállítás [csomagautomatába]

Szállítás csomagautomatába

[Biztonságos] fizetés

Biztonságos fizetés

Megosztás:

Vitariz bio rizsital natúr 200 ml Részletes leírás

A Vitariz Bio Rizsital organikusan termesztett bio rizsből készül, emiatt nagyon könnyen emészthető. A rizsital zsírszegény, koleszterinmentes, laktózmentes és gluténmentes: tehát igen egészséges, és diétához is nagyon ajánlott.

Az alapvetően édes íze van, anélkül, hogy cukrot vagy édesítőt adnánk hozzá, ezért csecsemőknek ajánlott a tehéntej kiváltására. Cukorbetegek is bátran fogyaszthatják. Az íze kissé eltér a tehéntejtől, de kellemes hatása miatt gyorsan hozzá lehet szokni.

Az alap ízesítések mellett házilag is sokféle ízesítést el lehet készíteni: a tehéntejből készült tejitalok teljes kiváltására alkalmas (pl. gyümölcs turmixok, kakaó, tejeskávé). Frissítő és regeneráló hatása miatt nyáron kifejezetten hatásos: csökkenti a fáradtság érzést és gyorsan regenerál.

Hűtést nem igényel. Felbontás után hűtve tárolandó.

Javasoljuk:
aktív sportolóknak,
várandós és szoptatós kismamák számára (a magzat vagy csecsemő immunrendszerét erősíti),
csecsemőknek tehéntej kiváltására,
cukorbetegnek,
szellemi megterhelés esetén (iskolás gyerekeknek!),
erős fizikai megterhelés esetén.

Mindent megteszünk azért, hogy a termékleírások, termékinformációk pontosak legyenek, de ennek ellenére előfordulhatnak elírások. Az élelmiszerek, táplálék kiegészítők és azok összetevői folyamatosan változnak, ezért változhatnak a tápértékek, összetevők, allergén megjelölések is. Termékeinket kategóriánkét rendeztük a könnyebb keresés érdekében, mégis előfordulhat, hogy azok nem a megfelelő helyre kerültek. Kérjük, minden esetben olvassa el a termék hátsó címkéjén szereplő adatokat felhasználás előtt, ugyanis minden esetben az a mérvadó. Weboldalunkon lévő termékeket folyamatosan frissítjük, mégis előfordulhatnak a feltöltött információkban hiányosságok, melyekért cégünk nem vállal felelősséget.

Vásárlói vélemények

Ehhez a termékhez még nem érkeztek vásárlói vélemények.