Bio Aloe 24/7  ital

Bio Aloe 24/7 ital

Nincs raktáron

Egy nagyszerű minden napi étrend kiegészítő, amely sok természetesen előforduló ásványi anyagot tartalmaz, úgymint kalciumot, vasat és magnéziumot továbbá aminosavakat, enzimeket, vitaminokat, rostokat, valamint nagy elismerésnek örvendő speciális természetes cukrokat (glyconutrients).

Kosárba
EAN kód:6009800312584
Márka:Bio Aloe
Kiszerelés:500 ml
Értesítés
[Ingyenes szállítás] 15 000 Ft-tól

Ingyenes szállítás 15 000 Ft-tól

Szállítás [csomagautomatába]

Szállítás csomagautomatába

[Biztonságos] fizetés

Biztonságos fizetés

Megosztás:

Bio Aloe 24/7 ital Részletes leírás

Egy nagyszerű minden napi étrend kiegészítő, amely sok természetesen előforduló ásványi anyagot tartalmaz, úgymint kalciumot, vasat és magnéziumot továbbá aminosavakat, enzimeket, vitaminokat, rostokat, valamint nagy elismerésnek örvendő speciális természetes cukrokat (glyconutrients).

Totally Wild a világszerte ismert immunológus Prof M.C. Botha (ő volt Prof Chris Barnard patológusa az első szívátültetést végrehajtó orvosi csapatban 1967-ben) szabadalmaztatott eljárását alkalmazva hozza létre ezt az igen értékes, sűrű aloe ferox italt, ami bevonja az emésztőrendszer nyálkahártyáját biztosítva az aktív összetevőknek hogy kifejtsék hatásukat.

Ha hidegen kipréselünk egy aloe levelet, akkor az összes víz kiömlik belőle, de az olyan értékes anyagok, mint a kálcium, a vas és a poliszacharidok bennmaradnak továbbra is a levél rostjaihoz tapadva, melyek a levéllel együtt kidobásra kerülnek, azonban az aloe gyógyhatása elsősorban a levelében lévő poliszacharidoknak köszönhető. Kutatások azt is megállapították, hogy a levelekből fizikai (pl. aprítás, darálás) és kémiai (pl. vegyi anyagok, szénszűrők, oldószerek alkalmazása) kezelésekkel kivont aloe lé potenciálja töredékére csökken az aktív összetevők károsodása miatt.

Prof M.C. Botha egyedülálló, egyfajta melegítésen alapuló eljárása felszabadítja a poliszacharidokat (hosszú láncú, természetes cukrok, amelyek kimagasló gyógyhatással bírnak a szerevet számára, és a fő indok az aloe fogyasztására), a vasat és a kalciumot a növényben lévő rostoktól, megőrizve a kivont gélben a levél teljes beltartalmát, amelyek így elérhetővé, hasznosíthatóvá válnak a szervezet számára. A levélben lévő, biológiailag aktív gél-poliszacharidok nyálkás szerkezetűek, ami meghatározza az Aloe 24/7 ital állagát is.

Az Aloe 24/7 ital bio, vadon növő Aloe ferox leveléből készült, gumik, egyéb sűrítőanyagok és tartósítószer hozzáadása nélkül.

Fogyasztási javaslat:
Ha az emésztőrendszer kellemetlenségeire keres enyhülést, a „sűrűn és keveset” a legjobb megoldás. Igyon meg 25-30 ml-t 3 óránkét (pl. 4 x 25 ml) önmagában, éhgyomorra, lehetőleg étkezések előtt 15 - 20 perccel. Egyéb esetben 2 x 50 ml adagban is fogyasztható. Napi min. 100 ml fogyasztása ajánlott felnőttek esetén, ezt lassan növelhető egyéntől, testsúlytól függően. Kezdje az ajánlott mennyiséggel és figyelje mi működik legjobban az Ön számára. Gyerekek számára napi 30 - 40 ml ajánlott.

Összetevők: Víz, Bio Aloe Ferox Pép, Citromsav
Minősítések: HACCP, FSSC2200, Kosher, Halaal,
Bio minősítés: Ecocert SA, ZA-BIO-154
Szavatossági idő: Gyártástól számított 12 hónap

Bio Aloe 24/7 ital Figyelmeztetés

Az étrend-kiegészítők nem gyógyszerek, nem rendelkeznek gyógyhatással, nem alkalmasak betegségek kezelésére sem megelőzésére. Az étrend-kiegészítők élelmiszerek, így a jelölésükre (címke feliratok, a címkén, csomagoláson található bármely jel, ábra stb.)

Mindent megteszünk azért, hogy a termékleírások, termékinformációk pontosak legyenek, de ennek ellenére előfordulhatnak elírások. Az élelmiszerek, táplálék kiegészítők és azok összetevői folyamatosan változnak, ezért változhatnak a tápértékek, összetevők, allergén megjelölések is. Termékeinket kategóriánkét rendeztük a könnyebb keresés érdekében, mégis előfordulhat, hogy azok nem a megfelelő helyre kerültek. Kérjük, minden esetben olvassa el a termék hátsó címkéjén szereplő adatokat felhasználás előtt, ugyanis minden esetben az a mérvadó. Weboldalunkon lévő termékeket folyamatosan frissítjük, mégis előfordulhatnak a feltöltött információkban hiányosságok, melyekért cégünk nem vállal felelősséget.

Vásárlói vélemények

Vásárlók átlagos értékelése:

Anonim Felhasználó2017. 02. 11.

  Én nem bírtam meginni. Valakinek lehet, hogy jó, mert pl. kevés a sava, de nekem éppen, hogy sok, így a túl savas inkább árt, mint használ. Kár, hogy mindegyik készítmény savas, étkezési savval, citromsavval tartósítják, bár már a növény is savas.