Coconaut kókuszvíz 500 ml

Raktáron

Összetevők: kókuszvíz fiatal kókuszdióból (99, 96%), Antioxidáns: L-aszkorbinsav (c vitamin). Szavatossági idő/tételszám: lásd termék alján. Tárolja száraz és hűvös helyen a Coconaut Kókuszvízet. Felbontás után tárolja a Coconaut kókuszvízet hűtőszekrényben, legfeljebb két napig.

1 188 Ft
egységár: 2,38 Ft / ml
Kosárba
EAN kód:8936020052540
Márka:Coconaut
Kiszerelés:500 ml
[Ingyenes szállítás] 15 000 Ft-tól

Ingyenes szállítás 15 000 Ft-tól

Szállítás [csomagautomatába]

Szállítás csomagautomatába

[Biztonságos] fizetés

Biztonságos fizetés

Megosztás:

Coconaut kókuszvíz 500 ml Részletes leírás

Összetevők: kókuszvíz fiatal kókuszdióból (99,96%), Antioxidáns: L-aszkorbinsav (c vitamin). Szavatossági idő/tételszám: lásd termék alján. Tárolja száraz és hűvös helyen a Coconaut Kókuszvízet. Felbontás után tárolja a Coconaut kókuszvízet hűtőszekrényben, legfeljebb két napig. Szolgálja fel hűtve.

Mindent megteszünk azért, hogy a termékleírások, termékinformációk pontosak legyenek, de ennek ellenére előfordulhatnak elírások. Az élelmiszerek, táplálék kiegészítők és azok összetevői folyamatosan változnak, ezért változhatnak a tápértékek, összetevők, allergén megjelölések is. Termékeinket kategóriánkét rendeztük a könnyebb keresés érdekében, mégis előfordulhat, hogy azok nem a megfelelő helyre kerültek. Kérjük, minden esetben olvassa el a termék hátsó címkéjén szereplő adatokat felhasználás előtt, ugyanis minden esetben az a mérvadó. Weboldalunkon lévő termékeket folyamatosan frissítjük, mégis előfordulhatnak a feltöltött információkban hiányosságok, melyekért cégünk nem vállal felelősséget.

Vásárlói vélemények

Ehhez a termékhez még nem érkeztek vásárlói vélemények.