Fentiman's  Rózsás Limonádé Gyömbérrel 275ml

Fentiman's Rózsás Limonádé Gyömbérrel 275ml

Nincs raktáron

Friss citromléből és rózsaolajból készült .

Kosárba
EAN kód:5029396738576
Márka:Fentimans
Kiszerelés:275 ml
Értesítés
[Ingyenes szállítás] 15 000 Ft-tól

Ingyenes szállítás 15 000 Ft-tól

Szállítás [csomagautomatába]

Szállítás csomagautomatába

[Biztonságos] fizetés

Biztonságos fizetés

Megosztás:

Fentiman's Rózsás Limonádé Gyömbérrel 275ml Részletes leírás

Bulgáriából, a világhírű Kazanlaki Rózsavölgyből származó tiszta Otto-rózsaolaj, amely szelíd rózsaízt és rózsaszínű árnyalatot kölcsönöz a folyadéknak. A rózsakivonat 100%-osan tiszta és természetes gőzzel desztillált rózsa illóolajból származik.

Összetevők
szénsavas víz, cukor, szűrt citromlé koncentrátumból 7%, glükóz szirup, fermentált gyömbérgyökér kivonat (víz, glükóz szirup, gyömbérgyökér, körtelé koncentrátum, élesztő), körtelé koncentrátum, természetes aromák (citrom, narancs), étkezési sav: borkősav, citromsav; ételszínezék (lilakáposzta kivonat), bolgár rózsaolaj

Tápérték
Energia
energia 176kJ/41kcal
Szénhidrát: 9,2 g
ebből cukor: 7,5 g
Só: 0,01 g

Mindent megteszünk azért, hogy a termékleírások, termékinformációk pontosak legyenek, de ennek ellenére előfordulhatnak elírások. Az élelmiszerek, táplálék kiegészítők és azok összetevői folyamatosan változnak, ezért változhatnak a tápértékek, összetevők, allergén megjelölések is. Termékeinket kategóriánkét rendeztük a könnyebb keresés érdekében, mégis előfordulhat, hogy azok nem a megfelelő helyre kerültek. Kérjük, minden esetben olvassa el a termék hátsó címkéjén szereplő adatokat felhasználás előtt, ugyanis minden esetben az a mérvadó. Weboldalunkon lévő termékeket folyamatosan frissítjük, mégis előfordulhatnak a feltöltött információkban hiányosságok, melyekért cégünk nem vállal felelősséget.

Vásárlói vélemények

Ehhez a termékhez még nem érkeztek vásárlói vélemények.