Dr.Steinberger Bio Céklalé

Dr.Steinberger Bio Céklalé

Nincs raktáron

Ajánlott rosszindulatú betegségek megelőzésében, májvédő hatású, méregtelenítéshez, lékúrák kiegészítőjeként, vérszegénység esetén. .

Kosárba
EAN kód:4004192004255
Márka:Dr.Steinberger
Kiszerelés:750 ml
Értesítés
[Ingyenes szállítás] 15 000 Ft-tól

Ingyenes szállítás 15 000 Ft-tól

Szállítás [csomagautomatába]

Szállítás csomagautomatába

[Biztonságos] fizetés

Biztonságos fizetés

Megosztás:

Dr.Steinberger Bio Céklalé Részletes leírás

Az ökológiai termesztésből származó céklát közvetlenül betakarítás után kíméletesen feldolgozzák, majd palackozzák. Az eredmény pedig egy prémium minőségű céklalé, amely a cékla természetes összetevőinek teljes gazdagságát tartalmazza.

A cékla kalciumot, foszfort, vasat, nátriumot, káliumot, ként, magnéziumot, A-, B- és C-vitamint tartalmaz. Talán ez a zöldségféle a legismertebb, hiszen a hagyományos gyógyításban mindig fontos szerepet kapott.
A cékla nagy mennyiségben tartalmaz jó vízkötő képességű pektint.
A cékla kiváló vérképző, és jól szabályozhatja a máj anyagcsere folyamatait. Egyes vizsgálatok szerint megakadályozza a daganatos sejtek szaporodását is.

Számos vizsgálat bebizonyította, hogy a céklalé segíthet a vörösvérsejtek regenerálásában és szaporodásában, ezért bizonyos helyeken kiegészítő gyógymódként ajánlják vérszegénység esetén. A cékla, A, B1, B2 és C- vitamint tartalmaz, ásványi anyagok közül pedig folsavat, foszfort, ként, nátriumot, káliumot valamint magnéziumot.

Jelentős szerepe van a méregtelenítésben, és egyensúlyban tartja a szervezet sav-bázis egyensúlyát. Rendszeres fogyasztásával közérzetünk javulhat. A céklában található cukor könnyen hasznosítható, így gyors energiaforrást jelenthet a szervezetnek, és várandós anyák is bátran fogyaszthatják.

Átlagos tápérték 100 ml-ben:
Energia: 155 kJ (37 kcal)
Zsír: < 0,5 g
Amelyből telített zsírsavak: < 0,1 g
Szénhidrát: 8 g
Amelyből cukrok: 8 g
Rost: < 0,5 g
Fehérje: < 0,5 g
Só: 0,13 g
Kálium: 280 mg / 14%*
*táplálkozási referenciaértékek %-a

Kiszerelés:
750 ml

Fogyasztási javaslat:
Reggelente éhgyomorra: 1-1,5 dl

Összetevők:
bio céklalé, bio citromlé

Figyelmeztetés:
4 éven aluli gyermekeknek nem ajánlott a fogyasztása.
Az étrend-kiegészítők élelmiszereknek minősülnek és bár kedvező élettani hatással rendelkezhetnek, amely egyénenként eltérő lehet, jelölésük, megjelenítésük, és reklámozásuk során nem engedélyezett a készítményeknek betegséget megelőző vagy gyógyító hatást tulajdonítani, illetve ilyen tulajdonságra utalni.

Dr.Steinberger Bio Céklalé Összetevők

Bio céklalé, bio citromlé.

Dr.Steinberger Bio Céklalé Figyelmeztetés

Az étrend-kiegészítők nem gyógyszerek, nem rendelkeznek gyógyhatással, nem alkalmasak betegségek kezelésére sem megelőzésére. Az étrend-kiegészítők élelmiszerek, így a jelölésükre (címke feliratok, a címkén, csomagoláson található bármely jel, ábra stb.)

Mindent megteszünk azért, hogy a termékleírások, termékinformációk pontosak legyenek, de ennek ellenére előfordulhatnak elírások. Az élelmiszerek, táplálék kiegészítők és azok összetevői folyamatosan változnak, ezért változhatnak a tápértékek, összetevők, allergén megjelölések is. Termékeinket kategóriánkét rendeztük a könnyebb keresés érdekében, mégis előfordulhat, hogy azok nem a megfelelő helyre kerültek. Kérjük, minden esetben olvassa el a termék hátsó címkéjén szereplő adatokat felhasználás előtt, ugyanis minden esetben az a mérvadó. Weboldalunkon lévő termékeket folyamatosan frissítjük, mégis előfordulhatnak a feltöltött információkban hiányosságok, melyekért cégünk nem vállal felelősséget.

Vásárlói vélemények

Ehhez a termékhez még nem érkeztek vásárlói vélemények.