Herbária Diófalevél Bőrgyulladásokra

Herbária Diófalevél Bőrgyulladásokra

Raktáron

A diófalevél teáját legelterjedtebben emésztési panaszok, bélférgesség, szájüregi gyulladások és -fertőzések kezelésére használják. .

687 Ft
egységár: 18,08 Ft / g
Kosárba
EAN kód:5997005343704
Márka:Herbária
Kiszerelés:38 g
[Ingyenes szállítás] 15 000 Ft-tól

Ingyenes szállítás 15 000 Ft-tól

Szállítás [csomagautomatába]

Szállítás csomagautomatába

[Biztonságos] fizetés

Biztonságos fizetés

Megosztás:

Herbária Diófalevél Bőrgyulladásokra Részletes leírás

Herbária Diófalevél Bőrgyulladásokra - 20x1,5 g

A diófa a Balkán félszigeten és Ázsiában őshonos növény, azonban mára már a világ számos területén meghonosítottak és termesztik. Magyarországon a diófa két fajával találkozhatunk a leggyakrabban, az ehető diót termő közönséges dióval (Juglans regia) és az Észak-Amerikából származó, főként díszfaként ültetett fekete dióval (Juglans nigra).

A diófalevél jelentős juglon-tartalma adja a drog gyulladáscsökkentő, antibakteriális hatását. Tartalmaz még cseranyagokat (tannint közel 10%-ban), flavonoidokat, illóolajat is.

A cserzőanyagok kórokozó- és féregellenes hatásuk, valamint helyi gyulladáscsökkentő aktivitásuk révén hasznosak lehetnek a felsorolt állapotokban. Gyógynövény tea készítésre csak főzetként alkalmazható. Várandós, szoptató nőknek, gyermekeknek 12 éves korig nem ajánlott diófalevél tea fogyasztása erős hatóanyag tartalma miatt.

A diófalevél teája nem csak belsőleg hat: különböző bőr- és nyálkahártya-fertőzések, ekcéma, bőrgomba, visszérseb, atka és fejtetű kezelésére egyaránt alkalmasnak tartják. Fürdőként a gyulladásos megbetegedések enyhítésére javasolják. Cserzőanyag tartalma miatt kéz és láb esetében izzadásgátló hatású. A levél főzetét hajhullás ellen, illetve hajszínezésre is használják.

Elkészítési javaslat:
1 db filter tasakot leforrázunk 1,5 dl vízzel. A forrázatot lefedve néhány percig állni hagyjuk.

Összetevők:
100% Diófalevél(Juglandis folium)

Tárolás:
Száraz, tiszta, hűvös helyen.

Herbária Diófalevél Bőrgyulladásokra Figyelmeztetés

Az étrend-kiegészítők nem gyógyszerek, nem rendelkeznek gyógyhatással, nem alkalmasak betegségek kezelésére sem megelőzésére. Az étrend-kiegészítők élelmiszerek, így a jelölésükre (címke feliratok, a címkén, csomagoláson található bármely jel, ábra stb.)

Mindent megteszünk azért, hogy a termékleírások, termékinformációk pontosak legyenek, de ennek ellenére előfordulhatnak elírások. Az élelmiszerek, táplálék kiegészítők és azok összetevői folyamatosan változnak, ezért változhatnak a tápértékek, összetevők, allergén megjelölések is. Termékeinket kategóriánkét rendeztük a könnyebb keresés érdekében, mégis előfordulhat, hogy azok nem a megfelelő helyre kerültek. Kérjük, minden esetben olvassa el a termék hátsó címkéjén szereplő adatokat felhasználás előtt, ugyanis minden esetben az a mérvadó. Weboldalunkon lévő termékeket folyamatosan frissítjük, mégis előfordulhatnak a feltöltött információkban hiányosságok, melyekért cégünk nem vállal felelősséget.

Vásárlói vélemények

Ehhez a termékhez még nem érkeztek vásárlói vélemények.