Eden Premium Homoktövis Velő 200 ml

Nincs raktáron

A Homoktövis általános legyengülés esetén igen hatékony, különösen műtétek és fertőző betegségek után hasznos tápanyagunk.  A Homoktövisből készült lésűrítmény a szervezet ellenálló képességét megemeli.

Kosárba
EAN kód:5999563455455
Márka:Éden Prémium
Kiszerelés:200 ml
Értesítés
[Ingyenes szállítás] 15 000 Ft-tól

Ingyenes szállítás 15 000 Ft-tól

Szállítás [csomagautomatába]

Szállítás csomagautomatába

[Biztonságos] fizetés

Biztonságos fizetés

Megosztás:

Eden Premium Homoktövis Velő 200 ml Részletes leírás

Rengetegen használják a Homoktövist meghűléses betegségeknél, megfázásnál, influenzánál

A Homoktövis a tengerpartok homokdűnéin, a homoktalajon él, innen is kapta a nevét, ugyanakkor megjelenik a patak- és folyó hordalékokon egyaránt. A homoktövissarjtelepes, kétlaki növény, lombhullató, tövises szélporozta cserje vagy fa. Már az ókorban felismerték az orvosok, hogy a homoktövis bogyója és levele nagyszerű gyógyhatásokkal rendelkezik.

 

A Homoktövis Magyarországon is őshonos, védett növény, a Duna és a Dráva folyók homoktalaján él. Begyűjtése tilos, mivel védett. Termesztése illetve a szaporítóanyag beszerzése, az Országos Környezetvédelmi, Természetvédelmi és Vízügyi Felügyelőség engedélyével lehetséges kizárólag.

Fagylaltokra, süteményekre, pohárkrémekre öntetként kiváló kiegészítő.

A növény termését és leveleit, illetve a magjaiból kinyerhető zsírolaját, gyógyászati célokra használjuk.

A Homoktövisből előállított különböző készítmények, széles alkalmazást nyertek az egészségügyben, mivel gyógyítási és megelőzési céllal, mind belsőleg mindkülsőleg kiválóan megfelel.

Összetevők: 100% homoktövis

 

 

Ajánlott fogyasztás:

 

Felrázás után a velő ízlés szerint vagy 1:20 arányban vízzel hígítva, illetve bármilyen édesítőszerrel ízlés szerint édesítve kitűnő ízű friss üdítő nyerhető.

Fagylaltokra, süteményekre, pohárkrémekre öntetként kiváló kiegészítő


Mindent megteszünk azért, hogy a termékleírások, termékinformációk pontosak legyenek, de ennek ellenére előfordulhatnak elírások. Az élelmiszerek, táplálék kiegészítők és azok összetevői folyamatosan változnak, ezért változhatnak a tápértékek, összetevők, allergén megjelölések is. Termékeinket kategóriánkét rendeztük a könnyebb keresés érdekében, mégis előfordulhat, hogy azok nem a megfelelő helyre kerültek. Kérjük, minden esetben olvassa el a termék hátsó címkéjén szereplő adatokat felhasználás előtt, ugyanis minden esetben az a mérvadó. Weboldalunkon lévő termékeket folyamatosan frissítjük, mégis előfordulhatnak a feltöltött információkban hiányosságok, melyekért cégünk nem vállal felelősséget.

Vásárlói vélemények

Ehhez a termékhez még nem érkeztek vásárlói vélemények.