Nektária Alma - Körte Préselt Rostos Lé Vilmoskörte Gyümölcspürével 200 ml

Nincs raktáron

Családi vállalkozásunk üzeme, az elérhető friss, érett gyümölcsöket dolgozza fel, almapréslevet és/vagy gyümölcspürét készít. Majd a préslé és a gyümölcspüré megfelelő arányának összekeverésével natúr gyümölcslevet készít.

Kosárba
EAN kód:5999562431108
Márka:Nektária
Kiszerelés:200 ml
Értesítés
[Ingyenes szállítás] 15 000 Ft-tól

Ingyenes szállítás 15 000 Ft-tól

Szállítás [csomagautomatába]

Szállítás csomagautomatába

[Biztonságos] fizetés

Biztonságos fizetés

Megosztás:

Nektária Alma - Körte Préselt Rostos Lé Vilmoskörte Gyümölcspürével 200 ml Részletes leírás

Családi vállalkozásunk üzeme, az elérhető friss, érett gyümölcsöket dolgozza fel, almapréslevet és/vagy gyümölcspürét készít. Majd a préslé és a gyümölcspüré megfelelő arányának összekeverésével natúr gyümölcslevet készít. Összehasonlítva a kizárólag külföldi gyártású sűrítményből vízzel visszahigított ún. 100%-os gyümölcslevekkel, az érett gyümölcs közvetlen felhasználásának köszönhető a magasabb vitaminban és tápanyagban gazdag, rostos beltartalom a termékeinkben. Amely főként az őszi, téli, tavaszi időszakban gyermekünk és magunk egészségének támogatására jótékony hatással van. 1L gyümölcs vagy zöldséglé fajtától függően 1,5-2 kg gyümölcs vagy zöldség préselt, rostos leve, a névadó gyümölcspürével.
Kérjük, hogy termékeinket inkább utántöltőben vásárolják! Ezzel védik a környezetet, pénztárcájukat. Amennyiben még nem rendelkezik többször felhasználható karton tárolódobozzal, úgy első vásárláskor javasoljuk, hogy jelölje be és tegye kosarába.
Ajánljuk, hogy a sűrítményből visszahígított termékek helyett fogyasszon inkább préselt és/vagy gyümölcspüréből készült, rostos termékeket.
• kíméletes hőkezeléssel tartósítva
• tartósítószert, mesterséges színezéket nem tartalmaz
• gyümölcspüré teszi gazdaggá a terméket
• vegán - kizárólag növényi eredetű összetevőket tartalmaz
Szeretettel, a Nektária család

Mindent megteszünk azért, hogy a termékleírások, termékinformációk pontosak legyenek, de ennek ellenére előfordulhatnak elírások. Az élelmiszerek, táplálék kiegészítők és azok összetevői folyamatosan változnak, ezért változhatnak a tápértékek, összetevők, allergén megjelölések is. Termékeinket kategóriánkét rendeztük a könnyebb keresés érdekében, mégis előfordulhat, hogy azok nem a megfelelő helyre kerültek. Kérjük, minden esetben olvassa el a termék hátsó címkéjén szereplő adatokat felhasználás előtt, ugyanis minden esetben az a mérvadó. Weboldalunkon lévő termékeket folyamatosan frissítjük, mégis előfordulhatnak a feltöltött információkban hiányosságok, melyekért cégünk nem vállal felelősséget.

Vásárlói vélemények

Ehhez a termékhez még nem érkeztek vásárlói vélemények.