Természet Áldása Feketeszeder Gyümölcslé

Nincs raktáron

A szeder az emberiség egyik legrégebben ismert és fogyasztott gyümölcse, gyógynövénye. Jótékony hatásai már az ókorban ismertek voltak. Már Hippokratész is leírta általános gyógyító hatását. Később a középkorból is fennmaradtak írások alkalmazására.

Kosárba
EAN kód:5999884221524
Márka:Természet Áldása
Kiszerelés:1000 ml
Értesítés
[Ingyenes szállítás] 15 000 Ft-tól

Ingyenes szállítás 15 000 Ft-tól

Szállítás [csomagautomatába]

Szállítás csomagautomatába

[Biztonságos] fizetés

Biztonságos fizetés

Megosztás:

Természet Áldása Feketeszeder Gyümölcslé Részletes leírás

A szeder az emberiség egyik legrégebben ismert és fogyasztott gyümölcse, gyógynövénye. Jótékony hatásai már az ókorban ismertek voltak. Már Hippokratész is leírta általános gyógyító hatását. Később a középkorból is fennmaradtak írások alkalmazására. A szeder a rózsafélék családjába, ezen belül a szeder nemzetségbe tartozik.

Több száz faj alkotja a nemzetséget, mely a mérsékelt éghajlati övben található meg. Vadon termő és nemesített fajtái is léteznek. Fekete szeder, vad szeder és földi szeder elnevezése is ismert. Félcserje vagy indás cserje-szerű növény gyümölcse, nagyon hasonlít a málnához. A bogyók folyamatosan érnek augusztus közepe és szeptember vége között.

A termések először zöld, piros, majd fekete színűek. A gyümölcsök íze nagyon kellemes, zamatos, kissé savanykás. A szeder-növények nemcsak a gyümölcse, hanem a levele is gyógyhatású.

Természet Áldása Feketeszeder Gyümölcslé Terméktulajdonságok

Csomagolási egység:12
Csomagolási mértékegység:darab/karton

Mindent megteszünk azért, hogy a termékleírások, termékinformációk pontosak legyenek, de ennek ellenére előfordulhatnak elírások. Az élelmiszerek, táplálék kiegészítők és azok összetevői folyamatosan változnak, ezért változhatnak a tápértékek, összetevők, allergén megjelölések is. Termékeinket kategóriánkét rendeztük a könnyebb keresés érdekében, mégis előfordulhat, hogy azok nem a megfelelő helyre kerültek. Kérjük, minden esetben olvassa el a termék hátsó címkéjén szereplő adatokat felhasználás előtt, ugyanis minden esetben az a mérvadó. Weboldalunkon lévő termékeket folyamatosan frissítjük, mégis előfordulhatnak a feltöltött információkban hiányosságok, melyekért cégünk nem vállal felelősséget.

Vásárlói vélemények

Vásárlók átlagos értékelése:

Anonim Felhasználó2019. 02. 09.

  Finom

Anonim Felhasználó2017. 02. 26.

  Természetes azonnal hasznosulere

Anonim Felhasználó2015. 12. 04.

  Mert finom és magas a vastartalma.