Caleido Arabika- És Ganoderma Kávé 50 G

Caleido Arabika- És Ganoderma Kávé 50 G

Raktáron

Egészséges élvezet, finom, természetes instant kávé! Ganoderma gomba kivonatot tartalmazó természetes, 100% arabica instant kávé Alapanyag(ok) lehetséges tulajdonságai Kiváló minőségű, természetes, 100% arabica instant kávé ECOCERT által tanúsított 20% ganoderma lucidum gomba kivonat 30% poliszacharid tartalommal Erősítheti az immunrendszert Javíthatja a vérkeringést és a sejtek minőségét Növelheti a szervezet ellenálló-képességét, hogy mindig fitt legyen és ellenálljon a betegségeknek Lúgosító hatású, semlegesítheti a szervezetben felhalmozódott savakat, megszüntetheti a gyomorégést Vértisztító hatású lehet Rendszeres fogyasztása jó hatással lehet a szív- és érrendszerre, így magas vérnyomással küzdők is bátran fogyaszthatják Csökkentheti a magas koleszterin- és vércukor- szintet Részletes leírás A Caleido Arabika- és Ganoderma kávé, méltányos kereskedelemből (Fair Trade) származó első osztályú biotermesztésű 100% arabica instant (azonnal oldódó) kávét és 20% Ganoderma Lucidum gombát tartalmaz, 30% poliszacharid tartalommal.

2 368 Ft
egységár: 47,35 Ft / g
Kosárba
EAN kód:5999886305031
Márka:Caleido
Kiszerelés:50 g
[Ingyenes szállítás] 15 000 Ft-tól

Ingyenes szállítás 15 000 Ft-tól

Szállítás [csomagautomatába]

Szállítás csomagautomatába

[Biztonságos] fizetés

Biztonságos fizetés

Megosztás:

Caleido Arabika- És Ganoderma Kávé 50 G Részletes leírás

Egészséges élvezet, finom, természetes instant kávé!

Ganoderma gomba kivonatot tartalmazó természetes, 100% arabica instant kávé

Alapanyag(ok) lehetséges tulajdonságai Kiváló minőségű, természetes, 100% arabica instant kávé ECOCERT által tanúsított 20% ganoderma lucidum gomba kivonat 30% poliszacharid tartalommal Erősítheti az immunrendszert Javíthatja a vérkeringést és a sejtek minőségét Növelheti a szervezet ellenálló-képességét, hogy mindig fitt legyen és ellenálljon a betegségeknek Lúgosító hatású, semlegesítheti a szervezetben felhalmozódott savakat, megszüntetheti a gyomorégést Vértisztító hatású lehet Rendszeres fogyasztása jó hatással lehet a szív- és érrendszerre, így magas vérnyomással küzdők is bátran fogyaszthatják Csökkentheti a magas koleszterin- és vércukor- szintet Részletes leírás

A Caleido Arabika- és Ganoderma kávé, méltányos kereskedelemből (Fair Trade) származó első osztályú biotermesztésű 100% arabica instant (azonnal oldódó) kávét és 20% Ganoderma Lucidum gombát tartalmaz, 30% poliszacharid tartalommal. Ízében és a szervezetre gyakorolt pozitív élettani hatásaiban is kiváló.

Tudományos kutatások és kísérletek minden szempontból megerősítették a ganoderma pozitív hatásait, különös tekintettel vértisztító hatására: javíthatja a vérkeringést és a sejtek minőségét. Lehetővé teheti, hogy belső szerveink rendeltetésszerűen működjenek, javíthatja a gyenge fizikai állapotot és erősítheti az immunrendszert. Bizonyítottan hatékony olyan betegségek kezelésében, amelyeknek kiváltó oka a rossz vérkeringés. Segíthet az egészség megőrzésében.

Különösen hangozhat, hogy a ganoderma kétirányú hatással rendelkezik, azaz emelheti és csökkentheti is a vérnyomást. Mivel a ganoderma harmonizálja a szervezet funkcióit, fokozza annak természetes öngyógyító képességét, ezáltal erősítheti az immunrendszert.

Érdekességek:

Az orvoslásban már kb. 4000 éve használják, például Kínában a császárok eledelének nevezték és még a ginsengnél is értékesebbnek tartották. Ritka, nehezen fellelhető és kiemelkedő hatású gyógynövényként akkoriban csak uralkodók juthattak hozzá. Mára szinte minden ganodermára vonatkozó korabeli leírást modern, tudományos tanulmányokkal is alátámasztottak, igazoltak.

Ebből a nálunk is élő, de a mérsékelt övben mindenütt elterjedt gombából Kínában gyógyító „gombateát” főznek. A Távol-Keleten ennek az Európában még alig hasznosított fajnak a gyógyászati célra történő mesterséges termesztésével is foglalkoznak.

Feltétlen említést érdemel, hogy Japánban a poliszacharidok egyik hatóanyaga regisztrált, hivatalosan alkalmazott tumor-ellenes gyógyszer. Mivel a ganoderma lucidum nevű gombából készült por fogyasztása pl. tea vagy kávé formájában tartalmazza ezt a hatóanyagot, ezért használata hasznos lehet a daganatban szenvedők gyógyulásának elősegítésében és életminőségük javításában.

Ez az úgynevezett „első gyógyszer”, mely még hosszútávon történő fogyasztás esetén sem okoz semmilyen mellékhatást.

Ismertetők, receptek, cikkek, hivatkozások A ganodermáról Adagolás, javasolt felhasználás, tárolás

Egy adag = ízlés szerint

Egy teáskanálnyi mennyiséget tegyen egy csészébe, adjon hozzá forró vizet és keverje össze. Ízesítse kedve szerint.

Tárolás: Szobahőmérsékleten, fénytől-, nedvességtől védve

Figyelmeztetések KoffeinKoffein tartalmú készítmény fogyasztása gyermekeknek, terhes és szoptatós anyáknak, koffeinre érzékeny személyeknek, szívbetegeknek, magas vérnyomásban szenvedőknek nem ajánlott.

Az étrend-kiegészítő nem helyettesíti a vegyes étrendet és az egészséges életmódot. Az étrend-kiegészítők nem gyógyszerek, nem rendelkeznek gyógyhatással, nem alkalmasak betegségek kezelésére sem megelőzésére. Ha Ön terhes, szoptat, beteg vagy gyógyszereket szed, konzultáljon kezelőorvosával, mielőtt bármiféle étrend-kiegészítőt használna! Ha az orvosa nem nyitott az étrend-kiegészítők alkalmazására, keressen fel egy természetgyógyász szakembert! Az ajánlott napi fogyasztási mennyiséget ne lépje túl!

Az étrend-kiegészítők élelmiszerek, így a jelölésükre (címke feliratok, a címkén, csomagoláson található bármely jel, ábra stb.) és reklámozásukra az élelmiszereknél megfogalmazott általános előírásokat kell alkalmazni. Ennek megfelelően a termékek jelölése, megjelenítése és hirdetése nem állíthatja, vagy sugallhatja, hogy az étrend-kiegészítő betegségek megelőzésére, kezelésére alkalmas, vagy ilyen tulajdonsága van. A termékek leírásai a termék összetevőiről szóló általános információk, amelyek jellemzően tudományos publikációkon alapulnak, nem az adott termék konkrét tulajdonságait írják le. Kérjük, hogy a termékleírások, ismertetők, reklámok és egyéb információk olvasásakor ezt vegye figyelembe!


Mindent megteszünk azért, hogy a termékleírások, termékinformációk pontosak legyenek, de ennek ellenére előfordulhatnak elírások. Az élelmiszerek, táplálék kiegészítők és azok összetevői folyamatosan változnak, ezért változhatnak a tápértékek, összetevők, allergén megjelölések is. Termékeinket kategóriánkét rendeztük a könnyebb keresés érdekében, mégis előfordulhat, hogy azok nem a megfelelő helyre kerültek. Kérjük, minden esetben olvassa el a termék hátsó címkéjén szereplő adatokat felhasználás előtt, ugyanis minden esetben az a mérvadó. Weboldalunkon lévő termékeket folyamatosan frissítjük, mégis előfordulhatnak a feltöltött információkban hiányosságok, melyekért cégünk nem vállal felelősséget.

Vásárlói vélemények

Ehhez a termékhez még nem érkeztek vásárlói vélemények.