Oxfam Bio Fair Trade 100% Arabica Kávé

Oxfam Bio Fair Trade 100% Arabica Kávé

Nincs raktáron

A nemzetközi FAIR TRADE szabályoknak megfelelő, gondosan feldolgozott, tradicionális úton termesztett kiváló minőségű, kézzel szedett kávé igazi ínyenceknek. .

Kosárba
EAN kód:5400164120043
Márka:Oxfam
Kiszerelés:250 g
Értesítés
[Ingyenes szállítás] 15 000 Ft-tól

Ingyenes szállítás 15 000 Ft-tól

Szállítás [csomagautomatába]

Szállítás csomagautomatába

[Biztonságos] fizetés

Biztonságos fizetés

Megosztás:

Oxfam Bio Fair Trade 100% Arabica Kávé Részletes leírás

A nemzetközi FAIR TRADE szabályoknak megfelelő, gondosan feldolgozott, tradicionális úton termesztett kiváló minőségű, kézzel szedett kávé igazi ínyenceknek.

Oxfam Bio Fair Trade 100% Arabica Kávé Terméktulajdonságok

Csomagolási egység:1
Csomagolási mértékegység:darab/karton

Mindent megteszünk azért, hogy a termékleírások, termékinformációk pontosak legyenek, de ennek ellenére előfordulhatnak elírások. Az élelmiszerek, táplálék kiegészítők és azok összetevői folyamatosan változnak, ezért változhatnak a tápértékek, összetevők, allergén megjelölések is. Termékeinket kategóriánkét rendeztük a könnyebb keresés érdekében, mégis előfordulhat, hogy azok nem a megfelelő helyre kerültek. Kérjük, minden esetben olvassa el a termék hátsó címkéjén szereplő adatokat felhasználás előtt, ugyanis minden esetben az a mérvadó. Weboldalunkon lévő termékeket folyamatosan frissítjük, mégis előfordulhatnak a feltöltött információkban hiányosságok, melyekért cégünk nem vállal felelősséget.

Vásárlói vélemények

Ehhez a termékhez még nem érkeztek vásárlói vélemények.