Herbária Zöld tea 100g

Herbária Zöld tea 100g

Raktáron

A zöld tea csökkenti az agyvérzés kialakulásának esélyét, és jót tesz a migrén ellen.  .

1 300 Ft
egységár: 13 Ft / db
Kosárba
EAN kód:5997005343681
Kiszerelés:100 db
[Ingyenes szállítás] 15 000 Ft-tól

Ingyenes szállítás 15 000 Ft-tól

Szállítás [csomagautomatába]

Szállítás csomagautomatába

[Biztonságos] fizetés

Biztonságos fizetés

Megosztás:

Herbária Zöld tea 100g Részletes leírás

Herbária Zöld tea - 100 g 

A zöld tea remek immunerősítő, polifenol tartalmának köszönhetően vírus- és baktériumölő tulajdonságú, ezért ellenállóbbá teszi a szervezetet. 
C-vitamin tartalma is hozzájárul az immunrendszer erősítéséhez. 
A zöld tea rákmegelőző hatása már régen ismert, ami az antioxidáns tartalmának köszönhető. Ezek közömbösítik a káros szabad gyököket. A polifenolok pedig a daganatképződést illetve daganatfejlődést, valamint az áttétek kialakulására vannak jó hatással. 

A zöld tea kedvezően hat a szív- és érrendszeri betegségekre, mivel elősegíti a koleszterinszint csökkenését. A polifenolok hatására javul a vérkeringés is, és kisebb lesz az esélye a vérrögök kialakulásának. 
A zöld tea méregteleníti a szervezetet. Napi 2 liter tea elfogyasztása szinte kimossa a méreganyagokat, de a zöld tea méregtelenítő hatását fokozzák a benne található vitaminok: C-vitamin, B2, D és K vitamin, illetve a karotinoidok, és kis mennyiségben a magnézium és szelén. 

A zöld tea nagy mennyiségben tartalmaz káliumot, mely az egészséges izomműködést támogatja. De a zöld tea káliumtartalma miatt a veseelégtelenségben szenvedőknek nem ajánlott a fogyasztása. 
A fogszuvasodás ellen is véd a zöld tea. A benne lévő katechin jelentősen gátolja a szájban lévő baktériumok cukorátalakító tevékenységét. A zöld tea fluor tartalma pedig erősíti a fogakat. 

A zöld tea koffeint is tartalmaz. Míg a kávé koffeintartalma a gyomorban szívódik fel, így lökésszerűen hat a szervezetre, de hatása rövid ideig tart. A zöld tea koffeintartalma a belekből szívódik fel, így élénkítő hatása később jelentkezik, viszont tovább tart. 
A zöld tea remek zsíroldó hatású. Naponta háromszor egy csésze zöld tea elfogyasztása az étkezések után, s havonta egy-két kilóval csökken az ember súlya. A zöld tea a gyomorba került zsíros ételek lebontásában játszik nagy szerepet, segíti az emésztést. 
Klinikai kutatások bizonyítják, hogy a zöld tea rendszeres fogyasztása segít az Alzheimer-kórral járó hanyatlás lassításában, megállításában. 
 
Összetevők:
100% zöld tea 
 
Alkalmazási javaslat:
A zöld tea nagyon sokat veszít a hatóanyagaiból, ha forrásban lévő vízbe tesszük bele, így ajánlatos 60 és 80 fok közötti hőmérsékletű vízben áztatni. 
Áztatási ideje másfél perctől öt percig terjedhet, majd szépen lassan kortyolgassuk. 
A zöld tea jellemzője, hogy többször is ki szabad áztatni. Általában kétszer, de van olyan zöld tea, amit 4-5 alkalommal is fel lehet használni. Többszöri felhasználáskor növeljük az áztatási időt. 
A zöld tea rendkívül alkalmas a napi folyadékmennyiség bevitelére télen és nyáron egyaránt.

Figyelmeztetés:
Koffeint tartalmaz. 

Tárolás:
Száraz, tiszta, hűvös helyen, fénytől védve, visszazárt vagy zárható csomagolásban. 

Kiszerelés:
100 g/ tasak 

Mindent megteszünk azért, hogy a termékleírások, termékinformációk pontosak legyenek, de ennek ellenére előfordulhatnak elírások. Az élelmiszerek, táplálék kiegészítők és azok összetevői folyamatosan változnak, ezért változhatnak a tápértékek, összetevők, allergén megjelölések is. Termékeinket kategóriánkét rendeztük a könnyebb keresés érdekében, mégis előfordulhat, hogy azok nem a megfelelő helyre kerültek. Kérjük, minden esetben olvassa el a termék hátsó címkéjén szereplő adatokat felhasználás előtt, ugyanis minden esetben az a mérvadó. Weboldalunkon lévő termékeket folyamatosan frissítjük, mégis előfordulhatnak a feltöltött információkban hiányosságok, melyekért cégünk nem vállal felelősséget.

Vásárlói vélemények

Vásárlók átlagos értékelése:

Anonim Felhasználó2019. 01. 22.

  Szeretem a Herbária termékeket. Jó ára miatt vettem itt meg.