Mlesna Szálas Fehértea

Mlesna Szálas Fehértea

Raktáron

Kategória: Teák, kávék Címkék: fehér tea, tea Leírás A fehér tea alapanyaga a teabimbó, de a bimbó alatti első levél is felhasználható. A teaszüret csak az év két napján lehetséges. Régen a fehér tea fogyasztása csak a császárok kiváltsága volt, ezért nevezik imperialnak is, ami császárit jelent.

1 293 Ft
egységár: 51,72 Ft / db
Kosárba
EAN kód:4792175044403
Kiszerelés:25 db
[Ingyenes szállítás] 15 000 Ft-tól

Ingyenes szállítás 15 000 Ft-tól

Szállítás [csomagautomatába]

Szállítás csomagautomatába

[Biztonságos] fizetés

Biztonságos fizetés

Megosztás:

Mlesna Szálas Fehértea Részletes leírás

Kategória: Teák, kávék Címkék: fehér tea, tea
Leírás
A fehér tea alapanyaga a teabimbó, de a bimbó alatti első levél is felhasználható. A teaszüret csak az év két napján lehetséges. Régen a fehér tea fogyasztása csak a császárok kiváltsága volt, ezért nevezik imperialnak is, ami császárit jelent. Azt tartották erről a teáról, hogy halhatatlanná fog válni tőle aki ezt issza. A legenda szerint, a császár számára aranyollóval vágták le a teabimbókat.

Ennek a teának rendkívül magas az antioxidáns tartalma, így gátolja a sejtek öregedését. A fehér tea fogyasztása jótékonyan hat a szív- és érrendszeri betegségben szenvedők szervezetére. Hatására csökken a vérnyomás és a koleszterin-szint, ezenkívül gátolja az érelmeszesedést, valamint az immunrendszert is erősíti. Csonterősítő hatással is rendelkezik. Mindezek mellett a fehér tea zsírégető hatással is bír. Fogyasztása javít az ember koncentráció-képességén. Ennek a teafajtának alacsony a nátriumtartalma, magas káliumtartalma segíti az egészséges izomműködést. A nyomelemek közül a nikkel, króm, mangán és vastartalma méltó említésre. A fehér teában lévő vas a vérszegénységben, a krómtartalma a vércukorháztartásban játszik szerepet. A csontanyagcsere szempontjából a benne lévő mangán játszik fontos szerepet a szervezet számára. Alacsonyabb csersavtartalma miatt, kíméletes a gyomorhoz.

Mindent megteszünk azért, hogy a termékleírások, termékinformációk pontosak legyenek, de ennek ellenére előfordulhatnak elírások. Az élelmiszerek, táplálék kiegészítők és azok összetevői folyamatosan változnak, ezért változhatnak a tápértékek, összetevők, allergén megjelölések is. Termékeinket kategóriánkét rendeztük a könnyebb keresés érdekében, mégis előfordulhat, hogy azok nem a megfelelő helyre kerültek. Kérjük, minden esetben olvassa el a termék hátsó címkéjén szereplő adatokat felhasználás előtt, ugyanis minden esetben az a mérvadó. Weboldalunkon lévő termékeket folyamatosan frissítjük, mégis előfordulhatnak a feltöltött információkban hiányosságok, melyekért cégünk nem vállal felelősséget.

Vásárlói vélemények

Ehhez a termékhez még nem érkeztek vásárlói vélemények.