Rosamonte Yerba Mate Tea Száras

Rosamonte Yerba Mate Tea Száras

Nincs raktáron

Klasszikus yerba mate tea intenzív, természetes és hosszan tartó ízzel. .

Kosárba
EAN kód:879200001144
Kiszerelés:500 db
Értesítés
[Ingyenes szállítás] 15 000 Ft-tól

Ingyenes szállítás 15 000 Ft-tól

Szállítás [csomagautomatába]

Szállítás csomagautomatába

[Biztonságos] fizetés

Biztonságos fizetés

Megosztás:

Rosamonte Yerba Mate Tea Száras Részletes leírás

A Rosamonte Yerba Mate egy klasszikus yerba mate tea intenzív, természetes és hosszan tartó ízzel. Ez a yerba mate tea legalább 65% aprított yerba mate levelet tartalmaz és nem több, mint 35% finomra zúzott fás részt. A "canchado"-t követően (a yerba mate szárítása és a könnyebb csomagolás érdekében történő tömörítése) a yerba mate teát 12 hónapig juta zsákokban tárolják. A tárolás során szerzi meg karakteres ízét. aromáját és színét.

A Rosamonte Yerba Mate kizárólag a yerba mate (Ilex Paraguariensis) parázs felett szárított, szétmorzsolt leveleit tartalmazza keverve a növény finomra zúzott fiatal ágaival, levélnyeleivel és virágkocsányával.

Tápérték adatok 100g Rosamonte Yerba Mate teában:

Energia: 318kJ/76kcal
Zsír: 0g
Szénhidrát: 17,2g
amelyből cukrok: 7,4g
Fehérje: 1,44g
Rost: 1,46g

Összetevők: 100% yerba mate

Származási ország: Argentína

Mindent megteszünk azért, hogy a termékleírások, termékinformációk pontosak legyenek, de ennek ellenére előfordulhatnak elírások. Az élelmiszerek, táplálék kiegészítők és azok összetevői folyamatosan változnak, ezért változhatnak a tápértékek, összetevők, allergén megjelölések is. Termékeinket kategóriánkét rendeztük a könnyebb keresés érdekében, mégis előfordulhat, hogy azok nem a megfelelő helyre kerültek. Kérjük, minden esetben olvassa el a termék hátsó címkéjén szereplő adatokat felhasználás előtt, ugyanis minden esetben az a mérvadó. Weboldalunkon lévő termékeket folyamatosan frissítjük, mégis előfordulhatnak a feltöltött információkban hiányosságok, melyekért cégünk nem vállal felelősséget.

Vásárlói vélemények

Vásárlók átlagos értékelése:

Anonim Felhasználó2019. 08. 25.

  Jobb a közérzetem.

Anonim Felhasználó2016. 09. 16.

  Kedvező ár-érték arányú, egészséges

Anonim Felhasználó2015. 05. 12.

  Amitóta ezt a teát iszom nem kell a kávé, mert csak annak a jó tulajdonságait kapom tőle. Azon kívül nagyon jól átmossa a szervezetet és segíti az anyagcserét, amit azonnal észlelünk reggelente! Nagyon jól feldobja az energiákat anélkül, hogy izgatottá tenne, és tele van nagyon sok hasznos vitaminnal és ásványi anyaggal. Én már el sem tudom képzelni a reggeleimet nélküle. Ez a fajta mate tea számomra a legfinomabb, pedig nagyon sok fajtát kóstoltam már. Nagyon karakteres és finom. Mindenkinek csak ajánlani tudom!