Yogi bio tea esti 17x1,8g 31 g
Yogi bio tea esti 17x1,8g 31 g - 1.
Yogi bio tea esti 17x1,8g 31 g - 2.

Yogi bio tea esti 17x1,8g 31 g

Raktáron

Lefekvés előtti tea.

1 472 Ft
egységár: 47,48 Ft / g
Kosárba
EAN kód:4012824402485
Márka:Yogi
Kiszerelés:31 g
[Ingyenes szállítás] 15 000 Ft-tól

Ingyenes szállítás 15 000 Ft-tól

Szállítás [csomagautomatába]

Szállítás csomagautomatába

[Biztonságos] fizetés

Biztonságos fizetés

Megosztás:

Yogi bio tea esti 17x1,8g 31 g Részletes leírás

KÖNNYED, GYENGÉD, NYUGODT 
Relaxálni egy ízletes forró csésze YOGI TEA®-val lefekvés előtt, tökéletes módja annak, hogy figyelmünket az élet szép dolgai felé irányítsuk. Élvezze a kamillavirág, levendula és macskagyökér kombinációját az édes ízt biztosító édeskömény keverékével.

Biotermék. Ajurvédikus gyógynövény- és fűszerkeverék. Nem tartalmaz koffeint.

Összetevők:
édeskömény* (31%), kamillavirág* (17%), borsmenta*, kardamom*, citromfű*, indiai citromfű*, macskagyökér* (6%), zsálya*, levendulavirág* (3%), szerecsendió*

Mindent megteszünk azért, hogy a termékleírások, termékinformációk pontosak legyenek, de ennek ellenére előfordulhatnak elírások. Az élelmiszerek, táplálék kiegészítők és azok összetevői folyamatosan változnak, ezért változhatnak a tápértékek, összetevők, allergén megjelölések is. Termékeinket kategóriánkét rendeztük a könnyebb keresés érdekében, mégis előfordulhat, hogy azok nem a megfelelő helyre kerültek. Kérjük, minden esetben olvassa el a termék hátsó címkéjén szereplő adatokat felhasználás előtt, ugyanis minden esetben az a mérvadó. Weboldalunkon lévő termékeket folyamatosan frissítjük, mégis előfordulhatnak a feltöltött információkban hiányosságok, melyekért cégünk nem vállal felelősséget.

Vásárlói vélemények

Ehhez a termékhez még nem érkeztek vásárlói vélemények.