Bio Homoktövisbogyó velő 100%

Raktáron

A homoktövis termése magas antioxidáns tartalommal rendelkezik. Magas C-vitamin és gazadag flavonoid tartalma van. A Bio Homoktövisbogyó velő 100% homoktövisvelőt tartalmaz, mindezt hozzáadott káros adalékanyagok nélkül.

1 374 Ft
egységár: 6,87 Ft / g
Kosárba
EAN kód:5999550760166
Márka:Bio
Kiszerelés:200 g
[Ingyenes szállítás] 15 000 Ft-tól

Ingyenes szállítás 15 000 Ft-tól

Szállítás [csomagautomatába]

Szállítás csomagautomatába

[Biztonságos] fizetés

Biztonságos fizetés

Megosztás:

Bio Homoktövisbogyó velő 100% Részletes leírás

A homoktövis termése magas antioxidáns tartalommal rendelkezik. Magas C-vitamin és gazadag flavonoid tartalma van.

A Bio Homoktövisbogyó velő 100% homoktövisvelőt tartalmaz, mindezt hozzáadott káros adalékanyagok nélkül. Rendkívül sok növényi vegyületet, azaz flavonoidot tartalmaz. Antioxidáns hatásának köszönhetően megakadályozza a sejtkárosodást a szervezetben.

Segíti az immunrendszer normál működését. Hozzájárul a szív- és érrendszer, valamint az emésztés megfelelő működéséhez.

A Bio Homoktövisbogyó velő védelmezi a kötőszövetet, az ínyt, a bőrt, a csontokat és a porcokat. A terméket bárki fogyaszthatja. Természetes vitamin és ásványi anyag pótlásra is használható a szervezetben.

Bio Homoktövisbogyó velő felhasználási javaslat: Mennyiségének bevitele a szervezetbe nincs meghatározva.

Az agyműködés támogatása C-vitaminnal

A dopamin a noradrenalin termelésének a mellékterméke, így ez az ingerületátvivő anyag is függ a C-vitamin jelenlététől. Több agyfunkció számára fontos a dopamin, főként az izomidegek irányításához, a hangulatunkhoz és szexuális életünkhöz. A szerotonin idegizgató szer működéséhez is kell a C-vitamin. Ez segíti ugyanis a triptofán aminosav lebontását a feszültségoldó és altató hatás ú szerotoninná.

A tudósok mostanában fedezték fel, hogy egy negyedik fontos ideghírnök, az acetil-kolin-molekula (amely az emlékezetgyöngeséget és a koncentrációra képtelenséget szünteti meg) a C-vitamintól függ. Ezzel végérvényesen bebizonyosodott ennek a gyümölcsvitaminnak a jelentősége szellemi és lelkiállapotunkban. Négy citrom leve, már egy órával az elfogyasztása után, azzal a hatással jár, hogy további fogadóhelyek (receptorok) keletkeznek az idegvégződéseken az értékes acetil-kolin-molekulák számára.

Ezeknek a receptoroknak a leépülése és szétbomlás a viszont a rettegett szellemi megöregedést és az Alzheimer- kórt hozza magával, amelyet az agysejtek tömeges lebomlása jellemez.

Jó tudni egyébként, hogy mindenki eljut az Alzheimer-kór egy kezdeti stádiumába, ha három nap, három éjjel szórakozik, fülledt, dohányfüstös levegőben, nikotint, alkoholt, tápanyagokban szegény, mulatságokon szokásos ételeket fogyasztva. Ilyenkor a gondolatok csak kínkeservesen bújnak elő az agy- és idegsejtekből, ""bedugul az agya"", nem emlékszik, hol állította le az autóját, és megrémül, ha a tükörben meglátja magát. Az oka: minden C-vitaminját elpazarolta, az agy- és idegsejtek a rövid idő alatt évtizedeket öregedtek.

A természetben ugyanis nem létezik ""beteg"" agy, csak idő előtt megöregedett vagy ellenkezőleg: fiatal és így egészséges agy- és idegsejtek. Lelki és szellemi állapotunk ideális felfrissítője az aszkorbinsav.

Fogyasztása: Naponta két-három evőkanállal tisztán túróhoz, müzlihez, joghurthoz, egyéb gyümölcslevekhez keverve.

Bio Homoktövisbogyó velő 100% Terméktulajdonságok

Csomagolási egység:1
Csomagolási mértékegység:darab/karton

Mindent megteszünk azért, hogy a termékleírások, termékinformációk pontosak legyenek, de ennek ellenére előfordulhatnak elírások. Az élelmiszerek, táplálék kiegészítők és azok összetevői folyamatosan változnak, ezért változhatnak a tápértékek, összetevők, allergén megjelölések is. Termékeinket kategóriánkét rendeztük a könnyebb keresés érdekében, mégis előfordulhat, hogy azok nem a megfelelő helyre kerültek. Kérjük, minden esetben olvassa el a termék hátsó címkéjén szereplő adatokat felhasználás előtt, ugyanis minden esetben az a mérvadó. Weboldalunkon lévő termékeket folyamatosan frissítjük, mégis előfordulhatnak a feltöltött információkban hiányosságok, melyekért cégünk nem vállal felelősséget.

Vásárlói vélemények

Vásárlók átlagos értékelése:

Anonim Felhasználó2016. 02. 06.

  Felfázás esetén nagyon szépen gyógyítja a húgyutakat.

  Nem jó illatú.