Bubee - Eper Üdítő 330 ml

Bubee - Eper Üdítő 330 ml

Nincs raktáron

Bubee - Eper Üdítő, 330 mlAz epernek nyáron van a szezonja, azonban italok útján az év bármely szakában érezheted ínycsiklandó zamatát. Csak vegyél a kezedbe egy Bubee epres üdítőt, kortyolj bele, és máris eltöltenek a nyári emlékek.

Kosárba
EAN kód:5999886580063
Márka:Bubee
Kiszerelés:330 ml
Értesítés
[Ingyenes szállítás] 15 000 Ft-tól

Ingyenes szállítás 15 000 Ft-tól

Szállítás [csomagautomatába]

Szállítás csomagautomatába

[Biztonságos] fizetés

Biztonságos fizetés

Megosztás:

Bubee - Eper Üdítő 330 ml Részletes leírás

Bubee - Eper Üdítő, 330 ml

Az epernek nyáron van a szezonja, azonban italok útján az év bármely szakában érezheted ínycsiklandó zamatát. Csak vegyél a kezedbe egy Bubee epres üdítőt, kortyolj bele, és máris eltöltenek a nyári emlékek.

Kipróbálnád?

A Bubee most elhozott neked a szénsavas üdítői közül egy igazi ínyencséget, ami egy igazán más világba csábít.

Hagyd, hogy magával ragadjon és kényeztessen!

Az eper a legnépszerűbb bogyós gyümölcs, világszerte híres finom ízéről, rengetegen szeretik.

De vajon tudod-e, miért érdemes epret fogyasztanod?

• Rengeteg vitamint és ásványi anyagot tartalmaz, legjelentősebb a C-vitamin és mangán szintje, de bőven megtalálható benne a jód, a kálium, a biotin, a magnézium és a B6-vitamin.

• Magas az antioxidáns tartalma, ami számos betegség ellenszere, így például segít a daganatos- és rákos megbetegedések során is, megelőzi azokat.

• Normalizálja a vércukorszintet, ráadásul megelőzi a vércukorszint hirtelen megugrását is, így cukorbetegeknek erősen javasolt epret

fogyasztani.

• A gyulladásokat csökkenti gyulladáscsökkentő hatása révén, így azok, akik ilyesmi gondoktól szenvednek, szintén erősen javallot. A krónikus

gyulladások károsíthatják például az érfalakat, de fokozhatják az ekcémára való hajlamot is.

• A rendszeres eperfogyasztás segítségével csökkenthető a koleszterinszint, megelőzhető az érfalak károsodása is.

Mi már kipróbáltuk. És te?

Az epernek nyáron van a szezonja, azonbanitalok útján az év bármely szakában érezhetedínycsiklandó zamatát. Csak vegyél a kezedbe egyBubee epres üdítőt, kortyolj bele, és máriseltöltenek a nyári emlékek. Kipróbálnád?A Bubee most elhozott neked a szénsavas üdítői közül egyigazi ínyencséget, ami egy igazán más világba csábít.Hagyd, hogy magával ragadjon és kényeztessen!Az eper a legnépszerűbb bogyós gyümölcs, világszertehíres finom ízéről, rengetegen szeretik. De vajon tudod-e, miért érdemes epret fogyasztanod?• Rengeteg vitamint és ásványi anyagot tartalmaz,legjelentősebb a C-vitamin és mangán szintje, debőven megtalálható benne a jód, a kálium, abiotin, a magnézium és a B6-vitamin.• Magas az antioxidáns tartalma, ami számosbetegség ellenszere, így például segít adaganatos- és rákos megbetegedések során is,megelőzi azokat.• Normalizálja a vércukorszintet, ráadásulmegelőzi a vércukorszint hirtelen megugrását is,így cukorbetegeknek erősen javasolt epretfogyasztani.• A gyulladásokat csökkenti gyulladáscsökkentőhatása révén, így azok, akik ilyesmi gondoktólszenvednek, szintén erősen javallot. A krónikusgyulladások károsíthatják például az érfalakat, defokozhatják az ekcémára való hajlamot is.• A rendszeres eperfogyasztás segítségévelcsökkenthető a koleszterinszint, megelőzhető azérfalak károsodása is.Mi már kipróbáltuk. És te?

Termék összetétele:

ivóvíz, fruktóz-glükózszörp, szén-dioxid, étkezési sav(citromsav), édesítőszer (sztívia), természetes színezék (feketerépalé), aroma, tartósítószerek (kálium-szorbát, nátrium-benzonát)

Hűtve fogyasztandó.

Fénytől védve, hűvös helyen tároljuk!

Átlagos tápérték 100 g termékbenEnergia25 kcalZsír0 g- amelyből telített zsírsavak0 gSzénhidrát6,1 g- amelyből cukor6,1 gFehérje0 gSó0 g

Mindent megteszünk azért, hogy a termékleírások, termékinformációk pontosak legyenek, de ennek ellenére előfordulhatnak elírások. Az élelmiszerek, táplálék kiegészítők és azok összetevői folyamatosan változnak, ezért változhatnak a tápértékek, összetevők, allergén megjelölések is. Termékeinket kategóriánkét rendeztük a könnyebb keresés érdekében, mégis előfordulhat, hogy azok nem a megfelelő helyre kerültek. Kérjük, minden esetben olvassa el a termék hátsó címkéjén szereplő adatokat felhasználás előtt, ugyanis minden esetben az a mérvadó. Weboldalunkon lévő termékeket folyamatosan frissítjük, mégis előfordulhatnak a feltöltött információkban hiányosságok, melyekért cégünk nem vállal felelősséget.

Vásárlói vélemények

Ehhez a termékhez még nem érkeztek vásárlói vélemények.