Bubee - Gyömbér Üdítő 330 ml

Bubee - Gyömbér Üdítő 330 ml

Nincs raktáron

Sokféle üdítő létezik, mint ahogy nagyon sokféle ízlésű ember is. Valaki jobban szereti az alma ízesítésű üdítőket, más inkább a narancsért van oda, és az emberek egy elég nagy csoportja a gyömbér ízű üdítőkre esküszik.

Kosárba
EAN kód:5999886580025
Márka:Bubee
Kiszerelés:330 ml
Értesítés
[Ingyenes szállítás] 15 000 Ft-tól

Ingyenes szállítás 15 000 Ft-tól

Szállítás [csomagautomatába]

Szállítás csomagautomatába

[Biztonságos] fizetés

Biztonságos fizetés

Megosztás:

Bubee - Gyömbér Üdítő 330 ml Részletes leírás

Sokféle üdítő létezik, mint ahogy nagyon sokféle ízlésű ember is. Valaki jobban szereti az alma ízesítésű üdítőket, más inkább a narancsért van oda, és az emberek egy elég nagy csoportja a gyömbér ízű üdítőkre esküszik. Ön melyik ízt szereti legjobban?

A Bubee egy különlegesen finom gyömbéres üdítőitalt hozott el most Önnek, ami nem csak isteni finom, de szénsavas is, így dupla élvezetet nyújt. Ön is imádja, mikor a szénsav enyhén bizsergő, csípő érzéssel tölti el száját? Most képzelje hozzá a gyömbér ízét. Ugye, milyen felejthetetlen?

A gyömbér, mint növény rendkívül jó hatással van az emberi szervezetre, hiszen a benne található hatóanyagainak köszönhetően kiváló a hányinger ellen, de görcsoldónak sem utolsó. Emellett gyulladáscsökkentő hatásáról is ismert, csillapítja a köhögési rohamokat, valamint mikrobaellenes hatású. Ön sem gondolta volna, hogy ennyi mindenre jó a gyömbér, ugye?

A gyömbér a különleges hatásai mellett nagy mennyiségben tartalmazza az A-, C-, E- és B- vitaminokat, valamint ásványi anyagaink közül a magnézium, a foszfor, a kálium, a vas és a cink található benne jelentős mértékben.

Válassza a Bubee gyömbér italát, ha:

â—Ź Szereti a gyömbér ízét.â—Ź Valami kellemesen szénsavasra vágyik.â—Ź A Bubee üdítőket már ismeri és szereti, vagy épp most szeretné kipróbálni őket.â—Ź A gyömbér hatásai, vitaminjai és ásványi anyagai közül valamire szüksége van.

Termék összetétele:

ivóvíz, fruktóz-glükózszörp, szén-dioxid, étkezési sav(citromsav), édesítőszer (sztívia), színezék (ammónium szulfitos karamell), aroma, tartósítószerek (kálium-szorbát, nátrium-benzonát)

Hűtve fogyasztandó.

Fénytől védve, hűvös helyen tároljuk!

Átlagos tápérték 100 g termékbenEnergia24,7 kcalZsír0 g- amelyből telített zsírsavak0 gSzénhidrát6 g- amelyből cukor6 gFehérje0 gSó0 g

Mindent megteszünk azért, hogy a termékleírások, termékinformációk pontosak legyenek, de ennek ellenére előfordulhatnak elírások. Az élelmiszerek, táplálék kiegészítők és azok összetevői folyamatosan változnak, ezért változhatnak a tápértékek, összetevők, allergén megjelölések is. Termékeinket kategóriánkét rendeztük a könnyebb keresés érdekében, mégis előfordulhat, hogy azok nem a megfelelő helyre kerültek. Kérjük, minden esetben olvassa el a termék hátsó címkéjén szereplő adatokat felhasználás előtt, ugyanis minden esetben az a mérvadó. Weboldalunkon lévő termékeket folyamatosan frissítjük, mégis előfordulhatnak a feltöltött információkban hiányosságok, melyekért cégünk nem vállal felelősséget.

Vásárlói vélemények

Ehhez a termékhez még nem érkeztek vásárlói vélemények.