Jana Vitamin Refresh -  Menta És Citrus Ízű Szénsavmentes Üdítőital 500 ml

Jana Vitamin Refresh - Menta És Citrus Ízű Szénsavmentes Üdítőital 500 ml

Nincs raktáron

Jana Vitamin REFRESH - Menta és citrus ízű szénsavmentes üdítőital 500 mlJana Vitamin Refresh menta és citrus ízű alkoholmentes üdítőital cukorral és édesítőszerrel 500 ml-es kiszerelésben. A natúr Jana vízhez hasonlóan a Jana, Jana vitamin üdítőket is a legmodernebb, aszeptikus – légmentes - eljárással palackozzák.

Kosárba
EAN kód:3858890874600
Márka:Jana
Kiszerelés:500 ml
Értesítés
[Ingyenes szállítás] 15 000 Ft-tól

Ingyenes szállítás 15 000 Ft-tól

Szállítás [csomagautomatába]

Szállítás csomagautomatába

[Biztonságos] fizetés

Biztonságos fizetés

Megosztás:

Jana Vitamin Refresh - Menta És Citrus Ízű Szénsavmentes Üdítőital 500 ml Részletes leírás

Jana Vitamin REFRESH -

Menta és citrus ízű szénsavmentes üdítőital 500 ml

Jana Vitamin Refresh menta és citrus ízű alkoholmentes üdítőital cukorral és édesítőszerrel 500 ml-es kiszerelésben. A natúr Jana vízhez hasonlóan a Jana, Jana vitamin üdítőket is a legmodernebb, aszeptikus – légmentes - eljárással palackozzák. Természetes menta és lime íz, nélkülözve mesterséges színezéket és adalékanyagot, Steviával ízesítve. Vitamin C, B3, B6 és B12, melyek segítik az anyagcserét és energizálják, frissítik a szervezetet.

Összetevők: víz, cukor, citromlé koncentrátum (0,7 %), citrus koncentrátum (0,3 %), Sav: citromsav, természetes citrus aroma, természetes menta aroma más természetes aromákkal, természetes citrom aroma, természetes menta aroma más természetes aromákkal, savanyúságot szabályozó: E331, stabilizátorok: E414 és E445, antioxidáns: alfa-tokoferol, édesítőszer: steviol-glikozidok, invert cukorszirup, C-vitamin, niacin (B3), B6-vitamin és B12 vitamin.

Átlagos tápérték 100 ml termékbenEnergia:<13 kCal / 54 kJZsír:0 g- amelyből telített zsírsavak0 gSzénhidrát:3,1 g- amelyből cukor3,1 gFehérje:0 gSó:0,02 gNiacin:1,2 mgVitaminok:B12 vitamin (ciano-kobolamin)0,188 mgB6 vitamin (pirodoxin)0,105 mgC vitamin6 mg

Mindent megteszünk azért, hogy a termékleírások, termékinformációk pontosak legyenek, de ennek ellenére előfordulhatnak elírások. Az élelmiszerek, táplálék kiegészítők és azok összetevői folyamatosan változnak, ezért változhatnak a tápértékek, összetevők, allergén megjelölések is. Termékeinket kategóriánkét rendeztük a könnyebb keresés érdekében, mégis előfordulhat, hogy azok nem a megfelelő helyre kerültek. Kérjük, minden esetben olvassa el a termék hátsó címkéjén szereplő adatokat felhasználás előtt, ugyanis minden esetben az a mérvadó. Weboldalunkon lévő termékeket folyamatosan frissítjük, mégis előfordulhatnak a feltöltött információkban hiányosságok, melyekért cégünk nem vállal felelősséget.

Vásárlói vélemények

Ehhez a termékhez még nem érkeztek vásárlói vélemények.