Méhes Mézes Diabetikus Kék Áfonya szörp 668 g

Méhes Mézes Diabetikus Kék Áfonya szörp 668 g

Raktáron

Kézműves termékeink sorában az egyik legértékesebb bogyós gyümölcsből készült szörpünk a kék áfonya szörp.  Megújult formájú, magas minőségű, kizárólag természetes összetevőkből álló, különlegesen finom egyedi íz világú szörp, gyümölcscukorral.

2 221 Ft
egységár: 3,33 Ft / g
Kosárba
EAN kód:5999882378701
Márka:Méhes Mézes
Kiszerelés:668 g
[Ingyenes szállítás] 15 000 Ft-tól

Ingyenes szállítás 15 000 Ft-tól

Szállítás [csomagautomatába]

Szállítás csomagautomatába

[Biztonságos] fizetés

Biztonságos fizetés

Megosztás:

Méhes Mézes Diabetikus Kék Áfonya szörp 668 g Részletes leírás

A nyár végétől érő, kékesen hamvas áfonya nem csak ízletes, hanem az egyik legsokoldalúbb egészségvédő gyümölcs. Egyre népszerűbb az egész világon.

Népi megfigyelések szerint bél- és húgyúti problémák ellenszere, ezen kívül szív-és érrendszervédő hatását is megfigyelték már.

Hétköznapjait a szó igazi értelmében megédesítheti a különlegesen finom kék áfonya szörppel.

Összetevők: gyümölcscukor (fruktóz), kékáfonyalé (kékáfonyalé sűrítményből), ivóvíz, étkezési sav: citromsav, természetes aroma.
Javasolt hígítás 1:8

Méhes Mézes Diabetikus Kék Áfonya szörp 668 g Terméktulajdonságok

Csomagolási egység:12
Csomagolási mértékegység:darab/karton

Mindent megteszünk azért, hogy a termékleírások, termékinformációk pontosak legyenek, de ennek ellenére előfordulhatnak elírások. Az élelmiszerek, táplálék kiegészítők és azok összetevői folyamatosan változnak, ezért változhatnak a tápértékek, összetevők, allergén megjelölések is. Termékeinket kategóriánkét rendeztük a könnyebb keresés érdekében, mégis előfordulhat, hogy azok nem a megfelelő helyre kerültek. Kérjük, minden esetben olvassa el a termék hátsó címkéjén szereplő adatokat felhasználás előtt, ugyanis minden esetben az a mérvadó. Weboldalunkon lévő termékeket folyamatosan frissítjük, mégis előfordulhatnak a feltöltött információkban hiányosságok, melyekért cégünk nem vállal felelősséget.

Vásárlói vélemények

Ehhez a termékhez még nem érkeztek vásárlói vélemények.