Naturpiac Búzafű italpor 250 g

Naturpiac Búzafű italpor 250 g

Raktáron

A búzafű egyszerre méregtelenít és - a táplálkozási hiányosságok pótlásával - növeli az energiaszintünket. A búzafű hatóanyagai révén az egész szervezet működését pozitívan befolyásolja. Vitalizáló hatása annak köszönhető, hogy az egyik legkomplexebb tápanyagforrás a növényvilágban.

2 086 Ft
egységár: 8,34 Ft / g
Kosárba
EAN kód:5999026344531
Márka:Zöldforrás
Kiszerelés:250 g
[Ingyenes szállítás] 15 000 Ft-tól

Ingyenes szállítás 15 000 Ft-tól

Szállítás [csomagautomatába]

Szállítás csomagautomatába

[Biztonságos] fizetés

Biztonságos fizetés

Megosztás:

Naturpiac Búzafű italpor 250 g Részletes leírás

A búzafűlé fogyasztásának hatása minden esetben a szervezet helyes egyensúlyi állapota felé mutat, a teljes szervezet működését egyértelműen pozitívan befolyásolja. Lúgosító hatása révén a szervezet egy idő után elkezdi lebontani a felhalmozódott káros anyagokat - ezt a folyamatot hívjuk méregtelenítésnek. A búzafű, amit a természet multivitaminjának is neveznek, nagy mennyiségben tartalmaz természetes vitaminokat, ásványi anyagokat, nyomelemeket és enzimeket.

Tartalmazza az összes ismert ásványi anyagot, amelyre a szervezetünknek szüksége van.
Kimagasló kalcium, magnézium és kálium tartalma van.
Tökéletes fehérjeforrás: 17 féle aminosav található meg benne, az összes esszenciális aminosavat a megfelelő arányban tartalmazza.
A búzafűlé az egyik leggazdagabb A és C vitamin forrás.
Egyenlő arányban gazdag E, F, K, és B vitaminokban. Jelentős a B17 tartalma.

A búzafű számunkra létfontosságú enzimekben bővelkedik, többek között az egyik leggazdagabb SOD (szuperoxid-diszmutáz) enzimforrás.

Szervezetünk könnyen fel tudja dolgozni, mert emésztése kevés energiát igényel, így gyenge emésztésűek is nyugodtan fogyaszthatják. Segít az emésztésben és a belső szervek működésében. Erőteljesen lúgosító hatású.

A búzafű magas klorofill tartalma miatt dúsítja a vérünket oxigénnel, a sejtek oxigénellátása javul, így a gyulladások megszüntetésében komoly szerepe van.

250 g búzafű italporból kb. 10 liter búzafű ital készíthető.

Felhasználási javaslat: 1-2 teáskanál naponta zöldséglében vagy vízben felrázva. Javasoljuk a por egyenletes felrázását shakerrel.

A búzafűlevet legjobb éhgyomorra elfogyasztani, azért, hogy a benne levő értékes hatóanyagok sértetlenül felszívódhassanak a vérkeringésbe, és eljuthassanak testünk minden építőkövéhez, a sejtekhez.

A búzafűlé fogyasztásának nincs időben megfogalmazható korlátja, nincsenek ellenjavallatai, mint ahogyan a legegészségesebb élelmiszerek fogyasztásának sincsenek korlátai.

Naturpiac Búzafű italpor 250 g Terméktulajdonságok

Összetevők:
Tudnivalók: 
Különleges tulajdonságok: 
Figyelmeztetés: 

Mindent megteszünk azért, hogy a termékleírások, termékinformációk pontosak legyenek, de ennek ellenére előfordulhatnak elírások. Az élelmiszerek, táplálék kiegészítők és azok összetevői folyamatosan változnak, ezért változhatnak a tápértékek, összetevők, allergén megjelölések is. Termékeinket kategóriánkét rendeztük a könnyebb keresés érdekében, mégis előfordulhat, hogy azok nem a megfelelő helyre kerültek. Kérjük, minden esetben olvassa el a termék hátsó címkéjén szereplő adatokat felhasználás előtt, ugyanis minden esetben az a mérvadó. Weboldalunkon lévő termékeket folyamatosan frissítjük, mégis előfordulhatnak a feltöltött információkban hiányosságok, melyekért cégünk nem vállal felelősséget.

Vásárlói vélemények

Vásárlók átlagos értékelése:

Péter2019. 06. 08.

  Lényegesen több energiával rendelkezem. Rendszeres testmozgás mellett fogytam 4 kg -t 2,5 hónap alatt. Egyenlőre az allergiás tünetek is elkerülnek.

Anonim Felhasználó2019. 06. 01.

  Regeneráló, bélműködést karbantartó, energiát nyújtó kiváló termék minden egyes nap indításához!

gaborviktoria2019. 05. 23.

  Az ízét hagyjuk, de egyszerű elkészíteni. Hatásáról később később tudok nyilatkozni, mert nem kaptam meg időben.

Anonim Felhasználó2019. 04. 02.

  jobb a közérzetem, az emésztésem. Egy hét használat után...

Anonim Felhasználó2017. 04. 18.

  Egészséges bár az íze nem túl jó.

Judit2017. 03. 22.

  Nekem bevált.

Lora2017. 03. 13.

  Nagyszerű tőle a reggelem. Beindítja az emesztést. Csak ajánlani tudom.

Anonim Felhasználó2017. 03. 03.

  élettani hatásai kedvezőek, jó alapja egy tisztító kúrának

Még több mutatása