Tropical - Kókusztejes Ital 315ml

Tropical - Kókusztejes Ital 315ml

Raktáron

Tropical - kókusztejes ital, 315mlMit szólsz egy ínycsiklandóan finom kókusztej italhoz? A fotelodban ülve szürcsögheted ezt a tökéletes itókát, miközben egy napfény áztatta tengerparton képzelheted magad.

564 Ft
egységár: 1,79 Ft / ml
Kosárba
EAN kód:17321500607
Márka:Tropical
Kiszerelés:315 ml
[Ingyenes szállítás] 15 000 Ft-tól

Ingyenes szállítás 15 000 Ft-tól

Szállítás [csomagautomatába]

Szállítás csomagautomatába

[Biztonságos] fizetés

Biztonságos fizetés

Megosztás:

Tropical - Kókusztejes Ital 315ml Részletes leírás

Tropical - kókusztejes ital, 315ml

Mit szólsz egy ínycsiklandóan finom kókusztej italhoz? A fotelodban ülve szürcsögheted ezt a tökéletes itókát, miközben egy napfény áztatta tengerparton képzelheted magad. Benne lennél?

A kókusz tejének rengeteg jó tulajdonsága van, meglehetősen egészséges és természetes. Néhány jótékony hatása:

Kiegyensúlyozza a gyomor- és a bélrendszer működését az antimikrobális tulajdonságainak köszönhetőenígy az ilyen panaszokkal rendelkezőknek javasolt. Ha szájüregi fekéllyel küzd valaki, otthoni gyógymód lehet a kókusztej fogyasztása. A kókusztejben lévő zsírsavak nagy része laurinsav, ami meglehetősen jótékony hatással van a szív- és érrendszeri problémákra. Ezen zsírsavak hatására befolyásolható a testsúly csökkenése vagy megtartása, valamint a koleszterinszintet a normális értékre be lehet vele állítani.

A Tropical kókusztejes itala nem tartalmaz olyan allergén anyagokat, mint például a mogyoró vagy a tojás, valamint glutén- és szójamentes. Sűrített tejet tartalmaz, így a laktózérzékenyeknek nem ajánlott. Édesítő- és tartósítószerekkel érjük el, hogy bármikor nálad lehessen ez a frissítő ital, valamint ne legyen hízlaló számodra.

Átlagos tápérték 100 g termékbenEnergia231 kJ/55 kCalZsír1,56 g- amelyből telített zsírsavak1,52 gSzénhidrát9,7 g- amelyből cukor9,6 gFehérje 0,53 gSó0,05 g

Mindent megteszünk azért, hogy a termékleírások, termékinformációk pontosak legyenek, de ennek ellenére előfordulhatnak elírások. Az élelmiszerek, táplálék kiegészítők és azok összetevői folyamatosan változnak, ezért változhatnak a tápértékek, összetevők, allergén megjelölések is. Termékeinket kategóriánkét rendeztük a könnyebb keresés érdekében, mégis előfordulhat, hogy azok nem a megfelelő helyre kerültek. Kérjük, minden esetben olvassa el a termék hátsó címkéjén szereplő adatokat felhasználás előtt, ugyanis minden esetben az a mérvadó. Weboldalunkon lévő termékeket folyamatosan frissítjük, mégis előfordulhatnak a feltöltött információkban hiányosságok, melyekért cégünk nem vállal felelősséget.

Vásárlói vélemények

Ehhez a termékhez még nem érkeztek vásárlói vélemények.