Naturhelix Fülgyertya Levendula

Naturhelix Fülgyertya Levendula

Raktáron

A levendula illóolajjal átitatott Naturhelix fülgyertya használatát fülpanaszok, fejfájás, görcsös panaszok, megfázás esetén ajánljuk. .

4 856 Ft
egységár: 485,62 Ft / db
Kosárba
EAN kód:5999882290010
Márka:Naturhelix
Kiszerelés:10 db
[Ingyenes szállítás] 15 000 Ft-tól

Ingyenes szállítás 15 000 Ft-tól

Szállítás [csomagautomatába]

Szállítás csomagautomatába

[Biztonságos] fizetés

Biztonságos fizetés

Megosztás:

Naturhelix Fülgyertya Levendula Részletes leírás

Hogyan működik a fülgyertya?
A fülgyertyázás egy egyszerű, akár otthon is alkalmazható természetes gyógymód. A külső hallójárat bejáratához illesztett fülgyertya égése során egy rezgő, lengő meleg levegő-oszlop keletkezik, a fülgyertya és a hallójárat által együtt alkotott „csőben”. Ez a vibráló, periodikusan változó nyomású levegőoszlop mintegy „masszírozza” a nagyon érzékeny dobhártyát és ezen keresztül hallásunk teljes anatómiai felépítését. A rezgés üteme / frekvenciája / a hallható tartománynál alacsonyabb. A sokszáz éves tapasztalatok szerint ez a hallható hangoktól eltérő rezgés jótékony hatással lehet hallásunk rendszerére, továbbá stimulálja a máshogy nagyon nehezen elérhető fülakupunktúrás pontokat is.
A vibrációs hatás javíthatja a keringést, enyhítheti a fül és arcüregekkel kapcsolatos panaszokat. A fülgyertyázás nyugtató, ellazító élménye hozzájárulhat a stresszes panaszok enyhítéséhez, a kikapcsolódáshoz, relaxációhoz.
Természetesen ez a rezgő, lengő meleg levegő-oszlop nem szív ki semmit a hallójáratból. Ugyanakkor a helyesen elvégzett fülgyertya kezelés fellazíthatja a fülzsírt, ami általában a kezelés utáni egy-két nap során önmagától kiürül, kigördül a fülből (pl. éjszaka, alvás közben).

Alkalmazási javaslat:
Bármilyen panasz esetén javaslunk néhány alkalommal történő „próba” fülgyertyázást. Ha három kezelés után nem észlelünk javulást, akkor arra a problémára nem lesz megoldás a fülgyertyázás, nem érdemes tovább próbálkozni.

A Fülgyertya alkalmazása a következő panaszok esetén enyhítheti a tüneteket a régóta fennálló használat és a tapasztalatok alapján:
- A fülgyertya alkalmazása nyugtatóan hat gyermekre és felnőttre egyaránt; elősegíti a stressz oldását, és segít az ellazulásban.
- A fülgyertya stimulálja a hallójáratban található, máshogyan nem elérhető akupunktúrás pontokat.
- Enyhébb fülpanaszok, fülfájás, fülviszketés, külső hallójárat gyulladás tüneteinek enyhítésére.
- Nátha, allergiás nátha, megfázás, influenzás panaszok tüneteinek enyhítésére.
- Arcüreg gyulladás, melléküreg gyulladás tüneteinek enyhítésére.
- Repülés során a fülben kialakuló nyomásproblémák tüneteinek enyhítésére.
- Vízi sportok, fürdés, strandolás utáni, a hallójáratban rekedt „vízdugó” megszüntetésére.
- Felhasználók nagy csoportja migrén tüneteinek enyhítésére is ajánlja.
- Relaxációs eszközként kozmetikai és egyéb masszázsok kiegészítéséül.
- Poros, zajos munkakörnyezeti hatások enyhítésében segíthet.
- Fokozott fülzsírtermelődés esetén a fülzsírdugó kialakulásának megelőzésére.

Fontos: A beszáradt, bekövesedett vagy extrém nagy mennyiségű fülzsírt a fülgyertya nem tudja fellazítani. Ezen képletek eltávolítása kizárólag szakorvos feladata. Az eltávolítás után újra felgyülemlés megelőzésére alkalmas lehet a rendszeres fülgyertyázás.

Fontos információ: A fülgyertya használata nem helyettesíti a szakszerű orvosi ellátást. Leírásaink nem tekinthetők egészségügyi szaktanácsadásnak. Egészségének megőrzésével, esetleges betegségével kapcsolatosan kérdezze meg kezelőorvosát, szakorvosát, gyógyszerészét.

Naturhelix Fülgyertya Levendula Terméktulajdonságok

Csomagolási egység:1
Csomagolási mértékegység:darab/karton

Mindent megteszünk azért, hogy a termékleírások, termékinformációk pontosak legyenek, de ennek ellenére előfordulhatnak elírások. Az élelmiszerek, táplálék kiegészítők és azok összetevői folyamatosan változnak, ezért változhatnak a tápértékek, összetevők, allergén megjelölések is. Termékeinket kategóriánkét rendeztük a könnyebb keresés érdekében, mégis előfordulhat, hogy azok nem a megfelelő helyre kerültek. Kérjük, minden esetben olvassa el a termék hátsó címkéjén szereplő adatokat felhasználás előtt, ugyanis minden esetben az a mérvadó. Weboldalunkon lévő termékeket folyamatosan frissítjük, mégis előfordulhatnak a feltöltött információkban hiányosságok, melyekért cégünk nem vállal felelősséget.

Vásárlói vélemények

Ehhez a termékhez még nem érkeztek vásárlói vélemények.