Naturhelix Testgyertya Csalán 10 db

Naturhelix Testgyertya Csalán 10 db

Raktáron

A testgyertya enyhe hő és vákuum hatásával valamint a gyógynövények gőzeinek segítségével stimulálja a meridiánokon lévő akupunktúrás pontokat és enyhítheti a tüneteket. .

4 856 Ft
egységár: 485,62 Ft / db
Kosárba
EAN kód:5999882290713
Márka:Naturhelix
Kiszerelés:10 db
[Ingyenes szállítás] 15 000 Ft-tól

Ingyenes szállítás 15 000 Ft-tól

Szállítás [csomagautomatába]

Szállítás csomagautomatába

[Biztonságos] fizetés

Biztonságos fizetés

Megosztás:

Naturhelix Testgyertya Csalán 10 db Részletes leírás

A meridiánok elmélete szerint a testi tüneteket, fájdalmakat az életenergia áramlásának zavarai okozzák. A fő meridiánok (energiavezetékek) pontjainak (akupresszúrás/akupunktúrás pontok) stimulálásával az energiaáramlás befolyásolható, a tünetek enyhíthetők, ebben lehet segítségünkre a testgyertya.

A testgyertyával kezelhető minden olyan energiapont melyhez hozzá tudunk férni.
A gyertya hatását rövid megelőző masszírozással, enyhe nyomással fokozhatjuk.

Kiegészítő információk a testgyertyáról: kizárólag kézzel készülnek természetes alapanyagok, pamutvászon, méhviasz, élelmiszeripari minőségű, ásványi eredetű viasz, steril géz, természetes színezékek (karotin, klorofill, tealevél, propolisz) és természetes illóolajok felhasználásával.
A gyertyák kézi készítése és az ősi spirálforma használata tapasztalatok szerint növeli a gyertya kedvező bioenergetikai hatását

Illóolajok szerepe:
A gyógynövények illóolajaival átitatott fülgyertyák égése során felszabaduló gőzök, párák bőrfelülettel érintkezve vagy orron keresztül belélegezve fejtik ki hatásukat.

Fontos információ: Biztonsági okokból a testgyertyás kezelés lebonyolításához elengedhetetlen egy segítő személy aktív jelenléte. Kérjük, ne alkalmazza a testgyertyát saját magán.
A testgyertya használata nem helyettesíti a szakszerű orvosi ellátást. A testgyertya gyógyhatását a konvencionális orvostudomány nem igazolja. A testgyertyázást igazoló tapasztalatok az alternatív és természeti gyógymódokban rejlenek. Leírásaink nem tekinthetők egészségügyi szaktanácsadásnak. Egészségének megőrzésével, esetleges krónikus panaszaival kapcsolatosan keresse fel kezelőorvosát, szakorvosát, gyógyszerészét.

Naturhelix Testgyertya Csalán 10 db Terméktulajdonságok

Csomagolási egység:1
Csomagolási mértékegység:darab/karton

Mindent megteszünk azért, hogy a termékleírások, termékinformációk pontosak legyenek, de ennek ellenére előfordulhatnak elírások. Az élelmiszerek, táplálék kiegészítők és azok összetevői folyamatosan változnak, ezért változhatnak a tápértékek, összetevők, allergén megjelölések is. Termékeinket kategóriánkét rendeztük a könnyebb keresés érdekében, mégis előfordulhat, hogy azok nem a megfelelő helyre kerültek. Kérjük, minden esetben olvassa el a termék hátsó címkéjén szereplő adatokat felhasználás előtt, ugyanis minden esetben az a mérvadó. Weboldalunkon lévő termékeket folyamatosan frissítjük, mégis előfordulhatnak a feltöltött információkban hiányosságok, melyekért cégünk nem vállal felelősséget.

Vásárlói vélemények

Ehhez a termékhez még nem érkeztek vásárlói vélemények.