Interherb Napi 1 Maca perui zsázsa kapszula

Raktáron

Fogyasztását különösen ajánljuk a változókorú férfiak és nők számára a testi és lelki egyensúly megőrzésére, a szellemi és fizikai frissesség fokozására. .

2 755 Ft
egységár: 2 755,06 Ft / db
Kosárba
EAN kód:5999542642586
[Ingyenes szállítás] 15 000 Ft-tól

Ingyenes szállítás 15 000 Ft-tól

Szállítás [csomagautomatába]

Szállítás csomagautomatába

[Biztonságos] fizetés

Biztonságos fizetés

Megosztás:

Interherb Napi 1 Maca perui zsázsa kapszula Részletes leírás

Interherb Napi 1 Maca perui zsázsa kapszula - 30 db

A Maca, az indiánok évszázadok óta fogyasztott energiát adó, vitalizáló növénye, mely hitük szerintfelfrissíti, életerővel tölti fel a szervezetet. A Maca extraktum a perui vörös zsázsa gumójának értékes kivonatából készül. C-vitaminnal együtt hozzájárulhat az immunrendszer megfelelő működéséhez, támogatja a legyengült, lábadozó szervezet felépülését, elősegítheti a megfelelő fizikai és szellemi erőnlétet. Fogyasztását különösen ajánljuk a változókorú férfiak és nők számára a testi és lelki egyensúly megőrzésére, a szellemi és fizikai frissesség fokozására.

1 kapszulában lévő 250 mg extraktum megfelel 1250 mg Perui zsázsa (Maca) őrleménynek.

Összetevők/kapszula:
250 mg Maca (Perui zsázsa) kivonat, zselatin, C-vitamin, tömegnövelő: mikrokristályos cellulóz, csomósodás gátló anyagok: magnézium-sztearát, talkum, kolloid-szilícium-dioxid, színezék: Titán-dioxid.

Hatóanyag/napi adag (1 kapszula):
250 mg Maca (Lepidium meyenii Walp)kivonat
C-vitamin: 80 mg RDA*%: 100%
RDA*: Felnőttek számára ajánlott napi beviteli referenciaérték %-ban kifejezve.

Javasolt fogyasztás:
Napi 1 kapszula. Lehetőleg főétkezés közben rágás nélkül, vízzel nyelje le.

Figyelmeztetés 
Az ajánlott napi adagot ne lépje túl! Az étrend-kiegészítő fogyasztása nem helyettesíti a kiegyensúlyozott vegyes étrendet és az egészséges életmódot.

Tájékoztatás
Az étrend-kiegészítők élelmiszereknek minősülnek és bár kedvező élettani hatással rendelkezhetnek, amely egyénenként eltérő lehet, jelölésük, megjelenítésük, és reklámozásuk során nem engedélyezett a készítményeknek betegséget megelőző vagy gyógyító hatást tulajdonítani, illetve ilyen tulajdonságra utalni.


Mindent megteszünk azért, hogy a termékleírások, termékinformációk pontosak legyenek, de ennek ellenére előfordulhatnak elírások. Az élelmiszerek, táplálék kiegészítők és azok összetevői folyamatosan változnak, ezért változhatnak a tápértékek, összetevők, allergén megjelölések is. Termékeinket kategóriánkét rendeztük a könnyebb keresés érdekében, mégis előfordulhat, hogy azok nem a megfelelő helyre kerültek. Kérjük, minden esetben olvassa el a termék hátsó címkéjén szereplő adatokat felhasználás előtt, ugyanis minden esetben az a mérvadó. Weboldalunkon lévő termékeket folyamatosan frissítjük, mégis előfordulhatnak a feltöltött információkban hiányosságok, melyekért cégünk nem vállal felelősséget.

Vásárlói vélemények

Ehhez a termékhez még nem érkeztek vásárlói vélemények.