Pink Pearl gyöngyházfényes ajakápoló stift 4 g

Pink Pearl gyöngyházfényes ajakápoló stift 4 g

Nincs raktáron

PINK PEARL GYÖNGYHÁZFÉNYES AJAKÁPOLÓ STIFT. Azonnali gyorssegély a száraz, kicserepesedett ajkaknak. Enyhe gyöngyházfényes rózsaszín színt ad az ajkaknak. .

Kosárba
EAN kód:5906439016290
Márka:Pink Pearl
Kiszerelés:4 g
Értesítés
[Ingyenes szállítás] 15 000 Ft-tól

Ingyenes szállítás 15 000 Ft-tól

Szállítás [csomagautomatába]

Szállítás csomagautomatába

[Biztonságos] fizetés

Biztonságos fizetés

Megosztás:

Pink Pearl gyöngyházfényes ajakápoló stift 4 g Részletes leírás

PINK PEARL GYÖNGYHÁZFÉNYES AJAKÁPOLÓ STIFT. Azonnali gyorssegély a száraz, kicserepesedett ajkaknak. Enyhe gyöngyházfényes rózsaszín színt ad az ajkaknak.

Mindent megteszünk azért, hogy a termékleírások, termékinformációk pontosak legyenek, de ennek ellenére előfordulhatnak elírások. Az élelmiszerek, táplálék kiegészítők és azok összetevői folyamatosan változnak, ezért változhatnak a tápértékek, összetevők, allergén megjelölések is. Termékeinket kategóriánkét rendeztük a könnyebb keresés érdekében, mégis előfordulhat, hogy azok nem a megfelelő helyre kerültek. Kérjük, minden esetben olvassa el a termék hátsó címkéjén szereplő adatokat felhasználás előtt, ugyanis minden esetben az a mérvadó. Weboldalunkon lévő termékeket folyamatosan frissítjük, mégis előfordulhatnak a feltöltött információkban hiányosságok, melyekért cégünk nem vállal felelősséget.

Vásárlói vélemények

Vásárlók átlagos értékelése:

C. N.2023. 07. 22.

A vásárló nem írt szöveges értékelést.