QMED 3D Görgős vibrációs arcmasszírozó

QMED 3D Görgős vibrációs arcmasszírozó

Raktáron

Emelje az arcápoló rutinját egy magasabb szintre.  A Qmed 3D görgős - vibrációs arcmasszírozó henger ebben lesz segítségére. Ugyanis segít feszesíteni a szöveteket és növeli az arcbőr rugalmasságát az arc, a nyak és a dekoltázs kulcsfontosságú pontjainak stimulálásával.

5 790 Ft
egységár: 5 789,93 Ft / db
Kosárba
EAN kód:930234
[Ingyenes szállítás] 15 000 Ft-tól

Ingyenes szállítás 15 000 Ft-tól

Szállítás [csomagautomatába]

Szállítás csomagautomatába

[Biztonságos] fizetés

Biztonságos fizetés

Megosztás:

QMED 3D Görgős vibrációs arcmasszírozó Részletes leírás

A masszázs célja a belső harmónia támogatása és a természetes szépség megőrzése. A görgők gyémánt alakú vágása és 70°-os szögben való V-alakú elrendezése által a termék tökéletesen illeszkedik a test vonalához, lehetővé téve a SPA kezelésekben alkalmazottakhoz hasonlatos masszázst. A 3D arcmasszírozó ajánlott az arc kontúrozására, az arccsont kiemelésére, a szem alatti duzzanat és sötét karikák csökkentésére, a nyak és a dekoltázs bőrének feszesítésére. Akár napi 10 perces masszázs már elegendő ahhoz, hogy a pozitív hatások láthatóvá váljanak, továbbá a készülék arcmaszkon keresztül történő használatával fokozhatjuk a jótékony összetevők felszívódását.

• Megelőzi a ráncok kialakulását
• Javítja a bőr rugalmasságát és feszességét
• SPA érzés az otthon kényelmében

Termékleírás:
Méret: 15,2x5,8x1,6 cm
Súly: 77 g
Rezgés frekvencia: 6000/min
Anyagösszetétel: alumínium, cink ötvözet, ABS
Tápegység: 1x AA elem (nem tartozék)
Szín: ezüst

Mindent megteszünk azért, hogy a termékleírások, termékinformációk pontosak legyenek, de ennek ellenére előfordulhatnak elírások. Az élelmiszerek, táplálék kiegészítők és azok összetevői folyamatosan változnak, ezért változhatnak a tápértékek, összetevők, allergén megjelölések is. Termékeinket kategóriánkét rendeztük a könnyebb keresés érdekében, mégis előfordulhat, hogy azok nem a megfelelő helyre kerültek. Kérjük, minden esetben olvassa el a termék hátsó címkéjén szereplő adatokat felhasználás előtt, ugyanis minden esetben az a mérvadó. Weboldalunkon lévő termékeket folyamatosan frissítjük, mégis előfordulhatnak a feltöltött információkban hiányosságok, melyekért cégünk nem vállal felelősséget.

Vásárlói vélemények

Ehhez a termékhez még nem érkeztek vásárlói vélemények.