Argiltubo allergénmentes vadárvácska arctej 100 ml

Raktáron

Az allergénmentes vadárvácska arctisztitó tej egy innovatív termék, mely mindazoknak ajánlott, akik érzékenyen reagálnak illatokra, színező- és kémiai anyagokra, tartósítószerekre. Tengeri zöld agyag gélt és vadárvácska kivonatot tartalmaz, melyek fiatalítják, selymessé teszik a bőrt.

8 026 Ft
egységár: 80,26 Ft / ml
Kosárba
EAN kód:8018968019523
Márka:Argital
Kiszerelés:100 ml
[Ingyenes szállítás] 15 000 Ft-tól

Ingyenes szállítás 15 000 Ft-tól

Szállítás [csomagautomatába]

Szállítás csomagautomatába

[Biztonságos] fizetés

Biztonságos fizetés

Megosztás:

Argiltubo allergénmentes vadárvácska arctej 100 ml Részletes leírás

Az allergénmentes vadárvácska arctisztitó tej egy innovatív termék, mely mindazoknak ajánlott, akik érzékenyen reagálnak illatokra, színező- és kémiai anyagokra, tartósítószerekre. Tengeri zöld agyag gélt és vadárvácska kivonatot tartalmaz, melyek fiatalítják, selymessé teszik a bőrt. A jojoba olaj puhítja, táplálja a bőrt, a körömvirág- és kamillakivonat nyugtató hatású. Az allergénmentes vadárvácska tisztító tej nem tartalmaz állati eredetű összetevőket, ezért különösen ajánlott vegetariánusok és vegánok számára. PATCH-TESZT VAGY BŐRIRRITÁCIÓS TESZT: NEGATÍV. NEM TARTALMAZ SZINTETIKUS TARTÓSÍTÓSZERT, MESTERSÉGES ILLAT- ÉS SZÍNEZŐANYAGOKAT, ÁSVÁNYI OLAJ ALAPÚ ÉS ÁLLATI EREDETŰ ÖSSZETEVŐKET. ÁLLATKÍSÉRLETEKET NEM VÉGEZTEK. Összetevők: Forrásvíz, jojobaolaj, etil-alkohol, növényi glicerin, vadárvácska virág és levél kivonat, sztearinsav és növényi glicerin keveréke, hegyi árnika kivonat, mezei zsurló kivonat, xantán, benzoeviasz-kivonat, borbolyakivonat, zöld agyag gél, tejsav.

Mindent megteszünk azért, hogy a termékleírások, termékinformációk pontosak legyenek, de ennek ellenére előfordulhatnak elírások. Az élelmiszerek, táplálék kiegészítők és azok összetevői folyamatosan változnak, ezért változhatnak a tápértékek, összetevők, allergén megjelölések is. Termékeinket kategóriánkét rendeztük a könnyebb keresés érdekében, mégis előfordulhat, hogy azok nem a megfelelő helyre kerültek. Kérjük, minden esetben olvassa el a termék hátsó címkéjén szereplő adatokat felhasználás előtt, ugyanis minden esetben az a mérvadó. Weboldalunkon lévő termékeket folyamatosan frissítjük, mégis előfordulhatnak a feltöltött információkban hiányosságok, melyekért cégünk nem vállal felelősséget.

Vásárlói vélemények

Ehhez a termékhez még nem érkeztek vásárlói vélemények.