Ava anti-aging fiatalság aktivátor retinol és c-vitamin hatóanyagú arckrém 50 ml

Ava anti-aging fiatalság aktivátor retinol és c-vitamin hatóanyagú arckrém 50 ml

Raktáron

Kiemelten magas technológia – mikronizált hatóanyagok. Kivételesen hatékony ránctalanító krém tiszta Retinollal és C–vitaminnal. C-vitamin, mely új modern technológiával, mikronizált formában van jelen, így hatékonyabb a ránctalanító hatása mint a hagyományos C-vitaminnak: a bőr mélyebb rétegeibe jutva erősen hidratálja és rugalmasítja a bőrt.

3 283 Ft
egységár: 65,66 Ft / ml
Kosárba
EAN kód:5906323007250
Márka:AVA
Kiszerelés:50 ml
[Ingyenes szállítás] 15 000 Ft-tól

Ingyenes szállítás 15 000 Ft-tól

Szállítás [csomagautomatába]

Szállítás csomagautomatába

[Biztonságos] fizetés

Biztonságos fizetés

Megosztás:

Ava anti-aging fiatalság aktivátor retinol és c-vitamin hatóanyagú arckrém 50 ml Részletes leírás

Kiemelten magas technológia – mikronizált hatóanyagok.

Kivételesen hatékony ránctalanító krém tiszta Retinollal és C–vitaminnal.

C-vitamin, mely új modern technológiával, mikronizált formában van jelen, így hatékonyabb a ránctalanító hatása mint a hagyományos C-vitaminnak: a bőr mélyebb rétegeibe jutva erősen hidratálja és rugalmasítja a bőrt. Stimulálja a ceramidok szintézisét, mely által bőrkisimító hatású. Hatékony formulája a bőr védőrétegét javítja, lipid rétegét erősíti. Acerola kivonata révén kivételesen magas az aszkorbinsav tartalma, mely megelőzi a bőr öregedését és védi a káros UV sugárzástól.

Retinol, melyet A-vitaminnak neveznek, növeli a kollagén, elasztin és hialuronsav termelését. Élénkíti a bőrmegújulást. Kapszulába zárt formában van jelen, megőrizve aktív formuláját, mely csak a felvitelkor szabadul fel. Forradalmian új formulája hosszú ideig segít megőrizni a bőr fiatalságát. Hatására a bőr visszanyeri puhaságát, feszességét és egészséges színét.

Használata: vigye fel a krémet az előzőleg megtisztított arc, nyak és dekoltázs bőrére, finoman paskolja be a bőrbe, hagyja rajta beszívódásig. Ideális sminkalap. Ne használja erősen napsütéses időben.

Mindent megteszünk azért, hogy a termékleírások, termékinformációk pontosak legyenek, de ennek ellenére előfordulhatnak elírások. Az élelmiszerek, táplálék kiegészítők és azok összetevői folyamatosan változnak, ezért változhatnak a tápértékek, összetevők, allergén megjelölések is. Termékeinket kategóriánkét rendeztük a könnyebb keresés érdekében, mégis előfordulhat, hogy azok nem a megfelelő helyre kerültek. Kérjük, minden esetben olvassa el a termék hátsó címkéjén szereplő adatokat felhasználás előtt, ugyanis minden esetben az a mérvadó. Weboldalunkon lévő termékeket folyamatosan frissítjük, mégis előfordulhatnak a feltöltött információkban hiányosságok, melyekért cégünk nem vállal felelősséget.

Vásárlói vélemények

Ehhez a termékhez még nem érkeztek vásárlói vélemények.