Ava gold bőrfiatalító arckrém arany szemcsékkel és béta-karotinnal 50 ml

Ava gold bőrfiatalító arckrém arany szemcsékkel és béta-karotinnal 50 ml

Nincs raktáron

AVA LABORATORIUM BŐRFIATALÍTÓ ARCKRÉM ARANY SZEMCSÉKKEL – AZONNALI HATÁSSAL: SZEMMEL LÁTHATÓAN SELYMES SZÍNT KÖLCSÖNÖZ A BŐRNEK Parabénmentes, Ecocert minősítésű összetevőkkel* Anti-aging ránctalanító arckrém sárgarépa béta-karotin kivonattal és arany szemcsékkel.

Kosárba
EAN kód:5906323000275
Márka:AVA
Kiszerelés:50 ml
Értesítés
[Ingyenes szállítás] 15 000 Ft-tól

Ingyenes szállítás 15 000 Ft-tól

Szállítás [csomagautomatába]

Szállítás csomagautomatába

[Biztonságos] fizetés

Biztonságos fizetés

Megosztás:

Ava gold bőrfiatalító arckrém arany szemcsékkel és béta-karotinnal 50 ml Részletes leírás

AVA LABORATORIUM BŐRFIATALÍTÓ ARCKRÉM ARANY SZEMCSÉKKEL – AZONNALI HATÁSSAL: SZEMMEL LÁTHATÓAN SELYMES SZÍNT KÖLCSÖNÖZ A BŐRNEK
Parabénmentes, Ecocert minősítésű összetevőkkel*
Anti-aging ránctalanító arckrém sárgarépa béta-karotin kivonattal és arany
szemcsékkel. Biológiailag aktív hatóanyagainak köszönhetően (B-vitamin komplexum,
karotinoidok) mélyen regenerálják a bőrt, kisimítják a ráncokat. A karotinoidok védik a bőrt
az ártalmas UVA/UVB sugárzástól és a szabadgyökök károsító, romboló hatásaitól; anti-aging
tulajdonsága mellett hatásos antioxidáns bomba a bőrnek. Az arckrém növeli a bőr
rugalmasságát, feszességét, valamint javítja az arc színét. Arany szemcséinek köszönhetően
selymes fényt ad a bőrnek, így az azonnal visszanyeri fiatalos vitalitását, üde színét.
Alkalmazása nappali krémként ajánlott. Aktív hatóanyagok: 1. SZŐLŐMAGOLAJ, mely zsírsavakban gazdag, kiváló bőrpuhító, emellett antioxidáns tulajdonsággal is bír; 2. NAPRAFORGÓOLAJ; 3. SÁRGARÉPA GYÖKERÉNEK KIVONATA*, mely kiváló bőrkondicionáló és antioxidáns hatású összetevő: karotinban és C-vitaminban gazdag, emellett tartalmaz retinolt is, amely segít megtartani a bőr puhaságát és rugalmasságát; 4. SÁRGARÉPA OLAJ*, mely B-, C, D, és E- vitamin tartalma elősegíti a bőr természetes megújulását és védekezését, kiváló antioxidáns hatású, emellett az egyik legkiválóbb növényi olaj a száraz, öregedő bőr megújítására; 5. BÉTA-KAROTIN*, 6. SZÓJAOLAJ, 7. FÖLDIMOGYORÓ OLAJ, mely bőrpuhító és bőrtápláló hatású; 8. MANDULA OLAJ, mely erős bőrpuhító és bőrápoló összetevő.

Mindent megteszünk azért, hogy a termékleírások, termékinformációk pontosak legyenek, de ennek ellenére előfordulhatnak elírások. Az élelmiszerek, táplálék kiegészítők és azok összetevői folyamatosan változnak, ezért változhatnak a tápértékek, összetevők, allergén megjelölések is. Termékeinket kategóriánkét rendeztük a könnyebb keresés érdekében, mégis előfordulhat, hogy azok nem a megfelelő helyre kerültek. Kérjük, minden esetben olvassa el a termék hátsó címkéjén szereplő adatokat felhasználás előtt, ugyanis minden esetben az a mérvadó. Weboldalunkon lévő termékeket folyamatosan frissítjük, mégis előfordulhatnak a feltöltött információkban hiányosságok, melyekért cégünk nem vállal felelősséget.

Vásárlói vélemények

Ehhez a termékhez még nem érkeztek vásárlói vélemények.