Ava homoktövis bőrfiatalító éjszakai arckrém 50 ml

Ava homoktövis bőrfiatalító éjszakai arckrém 50 ml

Raktáron

'BIO HOMOKTÖVIS Éjszakai Regeneráló és Bőrtápláló Arckrém természetes összetétellel normál és száraz bőrre AZONNALI SEGÍTSÉG A BŐRNEK – INTENZÍV BŐRFIATALÍTÁS Organikus arckrém ECOCERT minősítésű összetevővel.

2 700 Ft
egységár: 54 Ft / ml
Kosárba
EAN kód:5906323006116
Márka:AVA
Kiszerelés:50 ml
[Ingyenes szállítás] 15 000 Ft-tól

Ingyenes szállítás 15 000 Ft-tól

Szállítás [csomagautomatába]

Szállítás csomagautomatába

[Biztonságos] fizetés

Biztonságos fizetés

Megosztás:

Ava homoktövis bőrfiatalító éjszakai arckrém 50 ml Részletes leírás

"BIO HOMOKTÖVIS Éjszakai Regeneráló és Bőrtápláló Arckrém természetes összetétellel normál és száraz bőrre
AZONNALI SEGÍTSÉG A BŐRNEK – INTENZÍV BŐRFIATALÍTÁS
Organikus arckrém ECOCERT minősítésű összetevővel. 100%-ban parabén-, ásványiolaj-, paraffin-, színezék-, tartósítószer-, szilikon- és PEG-mentes. Aktív összetétele: BIO-Homoktövis komplexum, mely késlelteti a bőr öregedését; szőlőmagolaj, mely bőrkisimító hatású és véd a szabadgyökök ellen; bőrtápláló és -feszesítő hatású shea vaj és szójaolaj; búzavirág kivonata, mely visszaállítja a bőr megfelelő pH értékét, csökkenti az irritációt; növényi eredetű szilikon és természetes hidratáló Természetes Nedvességmegkötő Faktor. A krémben lévő homoktövis olaj vitaminokban, karotenoidban, foszfolipidben, Omega-7 zsírsavakban gazdag, ezen kívül magas polifenol tartalma véd az UV sugárzás ellen."

Mindent megteszünk azért, hogy a termékleírások, termékinformációk pontosak legyenek, de ennek ellenére előfordulhatnak elírások. Az élelmiszerek, táplálék kiegészítők és azok összetevői folyamatosan változnak, ezért változhatnak a tápértékek, összetevők, allergén megjelölések is. Termékeinket kategóriánkét rendeztük a könnyebb keresés érdekében, mégis előfordulhat, hogy azok nem a megfelelő helyre kerültek. Kérjük, minden esetben olvassa el a termék hátsó címkéjén szereplő adatokat felhasználás előtt, ugyanis minden esetben az a mérvadó. Weboldalunkon lévő termékeket folyamatosan frissítjük, mégis előfordulhatnak a feltöltött információkban hiányosságok, melyekért cégünk nem vállal felelősséget.

Vásárlói vélemények

Ehhez a termékhez még nem érkeztek vásárlói vélemények.