Axibent tápláló arckrém érett bőrre 30 ml

Axibent tápláló arckrém érett bőrre 30 ml

Nincs raktáron

A tápláló arckrém érett bőrre bentonit agyag tartalmú arckrém. Hatóanyagokban gazdag, gyorsan felszívódik, így regenerálja és feszesíti a bőrt. Összetevői nyugtatják, védik arcbőrét és visszaállítják nedvességtartalmát.

Kosárba
EAN kód:5999568180178
Márka:Axibent
Kiszerelés:30 ml
Értesítés
[Ingyenes szállítás] 15 000 Ft-tól

Ingyenes szállítás 15 000 Ft-tól

Szállítás [csomagautomatába]

Szállítás csomagautomatába

[Biztonságos] fizetés

Biztonságos fizetés

Megosztás:

Axibent tápláló arckrém érett bőrre 30 ml Részletes leírás

A tápláló arckrém érett bőrre bentonit agyag tartalmú arckrém. Hatóanyagokban gazdag, gyorsan felszívódik, így regenerálja és feszesíti a bőrt. Összetevői nyugtatják, védik arcbőrét és visszaállítják nedvességtartalmát. Használja reggelente a megtisztított arcbőrre. Vigye fel körkörös mozdulatokkal az arcbőrre és a nyak területére szemkörnyék kihagyásával, finoman masszírozza be a krémet az arc bőrébe.

Miért előnyös a termék használata?

A bentonit jótékony hatású, természetes ásványi anyagokban gazdag. Gyakorlatilag ozmózissal magába szívja a méreganyagokat, ugyanakkor fokozza a bőr vízmegtartó képességét. A bőrt feszesebbé teszi. Nemcsak a szennyeződéseket szívja magába, de a méreganyagoktól és a fölösleges zsírtól is könnyedén megszabadítja a bőrt. Nyugtató és gyulladáscsökkentő hatású.
A rózsavíz tónusjavító, élénkítő, feszesítő, frissítő, hatékony a ráncok ellen és hozzájárul a bőr regenerálódásához.
Az acmella kivonat serkenti a kollagén és a fibroblasztok közötti kölcsönhatást, ezzel megerősítve a bőr szerkezetét.
A ligetszépe olaj kedvez a bőr regenerálódási folyamatának és rugalmassága megőrzésének.
A hialuronsav védő és feszesítő hatású réteget képez a bőr felületén.
A bentonit agyag értékes ásványokkal látja el a bőrt és mattító hatása révén egész napra friss ápolt arcbőrt eredményez.
Az arckrémben lévő allantoinnak köszönhetően felgyorsulnak a bőr gyógyulási és regenerálódási folyamatai.
A tápláló arckrém érett bőrre bentonit agyag tartalmú arckrém. Hatóanyagokban gazdag, gyorsan felszívódik, így regenerálja és feszesíti a bőrt. Összetevői nyugtatják, védik arcbőrét és visszaállítják nedvességtartalmát.
Az arckrém nem tartalmaz kőolajszármazékokat, parabéneket, PEG- és PPG származékokat, mesterséges színezéket.
Állatokon, embereken nem tesztelt.

Összetevők (INCI): Aqua, Rosa damascena flower water, Oenothera biennis oil, Bentonite, Glyceryl Stearate SE, Butyrospermum parkii butter, Glycerin, Cetyl alcohol, Simmondsia chinensis seed oil, Allantoin, Parfume, Phenoxyethanol, Spilanthes acmella flower extract, Tocopherol, Sodium hyaluronate

Mindent megteszünk azért, hogy a termékleírások, termékinformációk pontosak legyenek, de ennek ellenére előfordulhatnak elírások. Az élelmiszerek, táplálék kiegészítők és azok összetevői folyamatosan változnak, ezért változhatnak a tápértékek, összetevők, allergén megjelölések is. Termékeinket kategóriánkét rendeztük a könnyebb keresés érdekében, mégis előfordulhat, hogy azok nem a megfelelő helyre kerültek. Kérjük, minden esetben olvassa el a termék hátsó címkéjén szereplő adatokat felhasználás előtt, ugyanis minden esetben az a mérvadó. Weboldalunkon lévő termékeket folyamatosan frissítjük, mégis előfordulhatnak a feltöltött információkban hiányosságok, melyekért cégünk nem vállal felelősséget.

Vásárlói vélemények

Ehhez a termékhez még nem érkeztek vásárlói vélemények.