Cosnature méregtelenítő éjszakai arckrém zöld teával 50 ml

Cosnature méregtelenítő éjszakai arckrém zöld teával 50 ml

Nincs raktáron

Fáradt bőrre. Központi elem az innovatív BioDToxTM hatóanyagkomplex, mely citrom, brokkoli és aloe vera kivonatából áll. Antioxidáns és bőrvédő tulajdonságának köszönhetően aktiválja a természetes regenerációt, védi a bőrt az ártalmas külső tényezők, mint a szabadgyökök károsító hatása ellen.

Kosárba
EAN kód:4260370435253
Márka:Cosnature
Kiszerelés:50 ml
Értesítés
[Ingyenes szállítás] 15 000 Ft-tól

Ingyenes szállítás 15 000 Ft-tól

Szállítás [csomagautomatába]

Szállítás csomagautomatába

[Biztonságos] fizetés

Biztonságos fizetés

Megosztás:

Cosnature méregtelenítő éjszakai arckrém zöld teával 50 ml Részletes leírás

Fáradt bőrre.Központi elem az innovatív BioDToxTM hatóanyagkomplex, mely citrom, brokkoli és aloe vera kivonatából áll. Antioxidáns és bőrvédő tulajdonságának köszönhetően aktiválja a természetes regenerációt, védi a bőrt az ártalmas külső tényezők, mint a szabadgyökök károsító hatása ellen. Bio zöld-tea-kivonat és E-vitamin óvja a bőr egész-ségét. A hámsejtek megerősödnek és ellenállóbbá válnak. A tápláló összetevőknek köszönhetően - moringa, marula, sárga-barackmag, és jojobaolaj - megnő a bőr rugalmassága és sima lesz. Minősített natúrkozmetikum. Vegán. Arctisztítás után esténként vigye fel arcára, nyakára és finoman masszírozza be.
Összetevők: AQUA, COCO-CAPRYLATE/ CAPRATE · BUTYROSPERMUM PARKII BUTTER, GLYCERIN, CETEARYL ALCOHOL, GLYCERYL STEARATE CITRATE, CAPRYLIC/CAPRIC TRIGLY- CERIDE, PRUNUS ARMENIACA KERNEL OIL, SIMMONDSIA CHINENSIS SEED OIL, PROPANE- DIOL, MORINGA OLEIFERA SEED OIL, SCLE- ROCARYA BIRREA SEED OIL, GLYCERYL STEA- RATE, ALOE BARBADENSIS LEAF EXTRACT, CAMELLIA SINENSIS LEAF EXTRACT, BIO- FLAVONOIDS, BRASSICA OLERACEA ITALICA EXTRACT, TOCOPHEROL, XANTHAN GUM, HE- LIANTHUS ANNUUS SEED OIL, CITRIC ACID, PHYTIC ACID, PARFUM, LINALOOL, GERANIOL, LIMONENE, ALCOHOL, SODIUM BENZOATE.

Mindent megteszünk azért, hogy a termékleírások, termékinformációk pontosak legyenek, de ennek ellenére előfordulhatnak elírások. Az élelmiszerek, táplálék kiegészítők és azok összetevői folyamatosan változnak, ezért változhatnak a tápértékek, összetevők, allergén megjelölések is. Termékeinket kategóriánkét rendeztük a könnyebb keresés érdekében, mégis előfordulhat, hogy azok nem a megfelelő helyre kerültek. Kérjük, minden esetben olvassa el a termék hátsó címkéjén szereplő adatokat felhasználás előtt, ugyanis minden esetben az a mérvadó. Weboldalunkon lévő termékeket folyamatosan frissítjük, mégis előfordulhatnak a feltöltött információkban hiányosságok, melyekért cégünk nem vállal felelősséget.

Vásárlói vélemények

Ehhez a termékhez még nem érkeztek vásárlói vélemények.