Helia-D botanic concept nappali ránctalanító krém tokaji bor kivonattal és bakuchiollal 50 ml

Raktáron

Gazdag nappali ránctalanító krém minden bőrtípus igényeire kifejlesztve. Vegán összetétel, amely gondosan válogatott, természetes hatóanyagok egyedi kombinációját tartalmazza. A bakuchiol egy különleges, növényi eredetű antioxidáns, amely hozzájárulhat a rugalmasabb, simább bőrhöz, a ráncok csökkenéséhez.

3 982 Ft
egységár: 79,63 Ft / ml
Kosárba
EAN kód:5999569020244
Márka:Helia-D
Kiszerelés:50 ml
[Ingyenes szállítás] 15 000 Ft-tól

Ingyenes szállítás 15 000 Ft-tól

Szállítás [csomagautomatába]

Szállítás csomagautomatába

[Biztonságos] fizetés

Biztonságos fizetés

Megosztás:

Helia-D botanic concept nappali ránctalanító krém tokaji bor kivonattal és bakuchiollal 50 ml Részletes leírás

Gazdag nappali ránctalanító krém minden bőrtípus igényeire kifejlesztve. Vegán összetétel, amely gondosan válogatott, természetes hatóanyagok egyedi kombinációját tartalmazza. A bakuchiol egy különleges, növényi eredetű antioxidáns, amely hozzájárulhat a rugalmasabb, simább bőrhöz, a ráncok csökkenéséhez. A krém tokaji bor kivonat, hyaluronsav, ligetszépeolaj, homoktövisolaj, barackmagolaj, szőlőmagolaj, shea vaj, panthenol és E-vitamin tartalma hatékonyan gondoskodik a bőr hidratáltságáról.
Használata: Minden este, az arctisztítást követően masszírozza be bőrébe egységesen az arcon és a nyakon. Ügyeljen arra, hogy szembe ne kerüljön.
Eredmény: Kellemes érzetet nyújt, a bőr frissebb, hidratáltabb és üdébb lesz. Rendszeres használat esetén az apróbb ráncok kisimulhatnak, a bőr rugalmasabbnak, simábbnak látszik.

Összetevők:Aqua (Water), Coco-Caprylate/Caprate, Butyrospermum Parkii (Shea) Butter, Cetearyl Alcohol, Glycerin, Glyceryl Stearate SE, Vitis Vinifera (Grape) Seed Oil, Cetearyl Nonanoate, Phenoxyethanol, Sodium Acrylates Copolymer, Panthenol, Wine, Hydrogenated Polydecene, Cyclopentasiloxane, Bakuchiol, Allantoin, Tocopheryl Acetate, Cyclohexasiloxane, Wine Extract, Helianthus Annuus (Sunflower) Seed Oil, Parfum (Fragrance), Phospholipids, Polyglyceryl-10 Stearate, Sodium Hydroxymethylglycinate, Lactic Acid, Disodium EDTA, Ethylhexylglycerin, Sodium Hyaluronate, Rosmarinus Officinalis (Rosemary) Leaf Extract, Tocophero

Mindent megteszünk azért, hogy a termékleírások, termékinformációk pontosak legyenek, de ennek ellenére előfordulhatnak elírások. Az élelmiszerek, táplálék kiegészítők és azok összetevői folyamatosan változnak, ezért változhatnak a tápértékek, összetevők, allergén megjelölések is. Termékeinket kategóriánkét rendeztük a könnyebb keresés érdekében, mégis előfordulhat, hogy azok nem a megfelelő helyre kerültek. Kérjük, minden esetben olvassa el a termék hátsó címkéjén szereplő adatokat felhasználás előtt, ugyanis minden esetben az a mérvadó. Weboldalunkon lévő termékeket folyamatosan frissítjük, mégis előfordulhatnak a feltöltött információkban hiányosságok, melyekért cégünk nem vállal felelősséget.

Vásárlói vélemények

Ehhez a termékhez még nem érkeztek vásárlói vélemények.