Helia-D hydramax mélyhidratáló krémgél száraz bőrre 50 ml

Raktáron

Mindennapi használatra ajánlott, gyorsan felszívódó krémgél, száraz arcbőrre. Három különböző molekulasúlyú hialuronsav erejével teszi hidratáltabbá, simábbá a bőrt. Peptid tartalma segítséget nyújthat a ráncok megelőzésében.

2 394 Ft
egységár: 47,87 Ft / ml
Kosárba
EAN kód:5999569022675
Márka:Helia-D
Kiszerelés:50 ml
[Ingyenes szállítás] 15 000 Ft-tól

Ingyenes szállítás 15 000 Ft-tól

Szállítás [csomagautomatába]

Szállítás csomagautomatába

[Biztonságos] fizetés

Biztonságos fizetés

Megosztás:

Helia-D hydramax mélyhidratáló krémgél száraz bőrre 50 ml Részletes leírás

Mindennapi használatra ajánlott, gyorsan felszívódó krémgél, száraz arcbőrre. Három különböző molekulasúlyú hialuronsav erejével teszi hidratáltabbá, simábbá a bőrt. Peptid tartalma segítséget nyújthat a ráncok megelőzésében. További értékes hatóanyagai (jojobaolaj, urea, panthenol, Hydromanil) hozzájárulnak az üdébb, hidratáltabb bőrhöz.
24 órás hidratálás
Dermatológiailag tesztelt
Vegán összetétel

Használat: Minden nap, az arctisztítást követően, masszírozza be bőrébe egységesen az arcon és a nyakon. Ügyeljen arra, hogy szembe ne kerüljön.
Hatás: Kellemes érzetet nyújt, rendszeres használatával a bőr frissebb, hidratáltabb és üdébb lesz.

Mindent megteszünk azért, hogy a termékleírások, termékinformációk pontosak legyenek, de ennek ellenére előfordulhatnak elírások. Az élelmiszerek, táplálék kiegészítők és azok összetevői folyamatosan változnak, ezért változhatnak a tápértékek, összetevők, allergén megjelölések is. Termékeinket kategóriánkét rendeztük a könnyebb keresés érdekében, mégis előfordulhat, hogy azok nem a megfelelő helyre kerültek. Kérjük, minden esetben olvassa el a termék hátsó címkéjén szereplő adatokat felhasználás előtt, ugyanis minden esetben az a mérvadó. Weboldalunkon lévő termékeket folyamatosan frissítjük, mégis előfordulhatnak a feltöltött információkban hiányosságok, melyekért cégünk nem vállal felelősséget.

Vásárlói vélemények

Ehhez a termékhez még nem érkeztek vásárlói vélemények.