Natura siberica oblepikha C-berrica ragyogás nappali arckrém c-vitaminnal 50 ml

Raktáron

Kifejezetten a városi élet okozta stresszhatások leküzdésére ajánlott.  Felfrissíti a bőrt, természetes ragyogással látja el, csökkenti a stressz és fáradtság jeleit. .

1 906 Ft
egységár: 38,12 Ft / ml
Kosárba
EAN kód:4743318103501
Márka:Natura siberica
Kiszerelés:50 ml
[Ingyenes szállítás] 15 000 Ft-tól

Ingyenes szállítás 15 000 Ft-tól

Szállítás [csomagautomatába]

Szállítás csomagautomatába

[Biztonságos] fizetés

Biztonságos fizetés

Megosztás:

Natura siberica oblepikha C-berrica ragyogás nappali arckrém c-vitaminnal 50 ml Részletes leírás

Bio Altaji homoktövisolaj hidratál és elősegíti a bőr fiatalos megjelenése szempontjából nélkülözhetetlen kollagén képződését.
C-vitamin segít fokozni a bőr természetes védekezőrendszerét, felgyorsítva a helyreállítási folyamatot.
Niacinamid segít a kitágult pórusok látható minimalizálásában és a finom vonalak lágyításában.

Vegán.

Használata: Vigyen kis mennyiséget a száraz, tiszta bőrre.

Összetevők (INCI)
Aqua (Water)Coco Caprylate/ Caprateethylhexyl methoxycinnamateDiethylamino Hydroxybenzoyl Hexyl BenzoateGlyceryl Stearate SECetearyl GlucosideCetearyl AlcoholGlycerinBis-Ethylhexyloxyphenol Methoxyphenyl TriazineHippophae Rhamnoides Fruit Oil [1]Sodium Ascorbyl PhosphateAralia Mandshurica Leaf/Stem Extract [1]Achillea Asiatica Flower/Leaf/Stem Extract [2]Usnea Barbata Extract [2]schisandra chinensis extract [2]Salvia Officinalis (Sage) Leaf Extract [1]NiacinamideTocopheryl AcetateSodium Stearoyl GlutamateXanthan GumCitric AcidBenzyl AlcoholEthylhexylglycerinSodium BenzoatePotassium SorbateParfum (Fragrance)CI 16255CoumarinLimoneneLinalool

Mindent megteszünk azért, hogy a termékleírások, termékinformációk pontosak legyenek, de ennek ellenére előfordulhatnak elírások. Az élelmiszerek, táplálék kiegészítők és azok összetevői folyamatosan változnak, ezért változhatnak a tápértékek, összetevők, allergén megjelölések is. Termékeinket kategóriánkét rendeztük a könnyebb keresés érdekében, mégis előfordulhat, hogy azok nem a megfelelő helyre kerültek. Kérjük, minden esetben olvassa el a termék hátsó címkéjén szereplő adatokat felhasználás előtt, ugyanis minden esetben az a mérvadó. Weboldalunkon lévő termékeket folyamatosan frissítjük, mégis előfordulhatnak a feltöltött információkban hiányosságok, melyekért cégünk nem vállal felelősséget.

Vásárlói vélemények

Ehhez a termékhez még nem érkeztek vásárlói vélemények.