Skin Blossom Organikus arckrém 50 ml

Nincs raktáron

Keresed az ideális arckrémet? Növényi olajokkal ápolnád bőrödet? A Skin Blossom egy speciális receptúrával kedveskedik Neked, mely élménnyé varázsolja a mindennapos arcápolást. A díjnyertes készítmény könnyű textúrájú, ugyanakkor nagyon tápláló.

Kosárba
EAN kód:50340101
Márka:Skin Blossom
Értesítés
[Ingyenes szállítás] 15 000 Ft-tól

Ingyenes szállítás 15 000 Ft-tól

Szállítás [csomagautomatába]

Szállítás csomagautomatába

[Biztonságos] fizetés

Biztonságos fizetés

Megosztás:

Skin Blossom Organikus arckrém 50 ml Részletes leírás

Keresed az ideális arckrémet? Növényi olajokkal ápolnád bőrödet?

A Skin Blossom egy speciális receptúrával kedveskedik Neked, mely élménnyé varázsolja a mindennapos arcápolást. A díjnyertes készítmény könnyű textúrájú, ugyanakkor nagyon tápláló. Használható nappali és éjszakai krémként egyaránt. A benne található jojobaolaj új erővel tölti meg a bőrt, megvédi a kiszáradástól. Az aloe vera, a shea vaj és a természetes E-vitamin óv és kényeztet. Csodás illatát a geránium, levendula és ylang-ylang olaj biztosítja.

A természetes, 88%-ban organikus összetevőkkel készült krém megfelel a Soil Association szigorú organikus bőrápolási sztenderdjének.

Normál, zsíros és érzékeny bőrűek számára is alkalmas. A fiatal és érett bőr ápolására egyaránt ideális. Nem hagy ragacsos érzetet.

Nem tartalmaz SLS-t, SLES-t, ALS-t, parabéneket, ftalátokat, PEG származékokat, szilikont, mesterséges színezéket és illatanyagot.


VÁLASZD TE IS A SKIN BLOSSOM ARCKRÉMJÉT, HA:
✓ Természetes összetevőkkel ápolnád arcbőrödet
✓ Érzékeny bőrödre is alkalmas krémet keresel
✓ Zsíros bőrre is kiváló krémet választanál
✓ Élveznéd a növényi olajok kényeztetését
✓ Káros adalékanyagoktól mentes készítményt vásárolnál

Skin Blossom Organikus arckrém 50 ml Terméktulajdonságok

Csomagolási egység:50
Csomagolási mértékegység:ml

Skin Blossom Organikus arckrém 50 ml Összetevők

Organikus aloe verával, shea vajjal és jojobaolajjal, Organikus levendula-, ylang-ylang- és geránium olajjal, Környezetbarát, vegán

Mindent megteszünk azért, hogy a termékleírások, termékinformációk pontosak legyenek, de ennek ellenére előfordulhatnak elírások. Az élelmiszerek, táplálék kiegészítők és azok összetevői folyamatosan változnak, ezért változhatnak a tápértékek, összetevők, allergén megjelölések is. Termékeinket kategóriánkét rendeztük a könnyebb keresés érdekében, mégis előfordulhat, hogy azok nem a megfelelő helyre kerültek. Kérjük, minden esetben olvassa el a termék hátsó címkéjén szereplő adatokat felhasználás előtt, ugyanis minden esetben az a mérvadó. Weboldalunkon lévő termékeket folyamatosan frissítjük, mégis előfordulhatnak a feltöltött információkban hiányosságok, melyekért cégünk nem vállal felelősséget.

Vásárlói vélemények

Ehhez a termékhez még nem érkeztek vásárlói vélemények.