Vollaré age creator detox bőrfiatalító és bőrvédő nappali arckrém spf30, q10-koenzimmel, c+e vitaminnal 50 ml

Raktáron

VOLLARÉ AGRE CERATOR DETOX BŐRFIATALÍTÓ ÉS BŐRVÉDŐ NAPPALI ARCKRÉM SPF 30 VÉDŐFAKTORRAL, Q10-KOENZIMMEL, C+E-VITAMINNAL Bőrhidratáló és bőrfiatalító nappali arckrém, mely hatásosan véd a bőr öregedése ellen.

2 088 Ft
egységár: 41,76 Ft / ml
Kosárba
EAN kód:5902026680677
Márka:Vollare
Kiszerelés:50 ml
[Ingyenes szállítás] 15 000 Ft-tól

Ingyenes szállítás 15 000 Ft-tól

Szállítás [csomagautomatába]

Szállítás csomagautomatába

[Biztonságos] fizetés

Biztonságos fizetés

Megosztás:

Vollaré age creator detox bőrfiatalító és bőrvédő nappali arckrém spf30, q10-koenzimmel, c+e vitaminnal 50 ml Részletes leírás

VOLLARÉ AGRE CERATOR DETOX BŐRFIATALÍTÓ ÉS BŐRVÉDŐ NAPPALI ARCKRÉM SPF 30 VÉDŐFAKTORRAL, Q10-KOENZIMMEL, C+E-VITAMINNAL



Bőrhidratáló és bőrfiatalító nappali arckrém, mely hatásosan véd a bőr öregedése ellen. 3 értékes hatóanyag kompozíciója védi az arc természetes védőrétegét. A krémben lévő fekete szén erős abszorbáló hatásának köszönhetően semlegesíti a toxinokat és ezáltal védi a bőrt a káros külső környezeti hatásoktól. A benne lévő C és E-vitamin természetes antioxidánsok, védik a bőr lipid rétegét az oxidatív stressz negatív hatásaitól.



A hozzáadott UV 30 filter védi a bőrt a káros UVA/UVB sugaraktól. A bőr így már reggeltől kezdve nemcsak ápolt, de védett is. Használata: Vigye fel a krémet minden reggel az előzőleg megtisztított arc, nyak és dekoltázs bőrére, finoman masszírozza bele.


Mindent megteszünk azért, hogy a termékleírások, termékinformációk pontosak legyenek, de ennek ellenére előfordulhatnak elírások. Az élelmiszerek, táplálék kiegészítők és azok összetevői folyamatosan változnak, ezért változhatnak a tápértékek, összetevők, allergén megjelölések is. Termékeinket kategóriánkét rendeztük a könnyebb keresés érdekében, mégis előfordulhat, hogy azok nem a megfelelő helyre kerültek. Kérjük, minden esetben olvassa el a termék hátsó címkéjén szereplő adatokat felhasználás előtt, ugyanis minden esetben az a mérvadó. Weboldalunkon lévő termékeket folyamatosan frissítjük, mégis előfordulhatnak a feltöltött információkban hiányosságok, melyekért cégünk nem vállal felelősséget.

Vásárlói vélemények

Ehhez a termékhez még nem érkeztek vásárlói vélemények.