Vollaré caviar kaviáros bőrfiatalító anti-aging nappali arckrém spf30 védőfaktorral 50 ml

Nincs raktáron

CAVIAR KAVIÁROS BŐRFIATALÍTÓ ANTI-AGING NAPPALI ARCKRÉM SPF 30 VÉDŐFAKTORRAL – INTENZÍV NAPPALI BŐRVÉDELEM A KÁROS KÜLSŐ KÖRNYEZETI HATÁSOK ELLEN Ránctalanító hatóanyagokban gazdag nappali arckrém, melynek köszönhetően az arc bőre egész nap feszes, rugalmas, sima és puha tapintású, élettel teli és egészségtől ragyogó.

Kosárba
EAN kód:5902026680257
Márka:Vollare
Kiszerelés:50 ml
Értesítés
[Ingyenes szállítás] 15 000 Ft-tól

Ingyenes szállítás 15 000 Ft-tól

Szállítás [csomagautomatába]

Szállítás csomagautomatába

[Biztonságos] fizetés

Biztonságos fizetés

Megosztás:

Vollaré caviar kaviáros bőrfiatalító anti-aging nappali arckrém spf30 védőfaktorral 50 ml Részletes leírás

CAVIAR KAVIÁROS BŐRFIATALÍTÓ ANTI-AGING NAPPALI ARCKRÉM SPF 30 VÉDŐFAKTORRAL – INTENZÍV NAPPALI BŐRVÉDELEM A KÁROS KÜLSŐ KÖRNYEZETI HATÁSOK ELLEN

Ránctalanító hatóanyagokban gazdag nappali arckrém, melynek köszönhetően az arc bőre egész nap feszes, rugalmas, sima és puha tapintású, élettel teli és egészségtől ragyogó. A kaviár kivonata csökkenti a ráncokat, a hialuronsav hidratálja, a shea vaj táplálja és megpuhítja a bőrt, a panthenol nyugtatja, az E-vitamin és a peptidek fiatalítják és kisimítják a bőrfelszínt, intenzív lifting hatásúak. A hozzáadott UV 30 filter védi a bőrt a káros UVA/UVB sugaraktól. A bőr így már reggeltől kezdve nemcsak ápolt, de védett is. Használata: Vigye fel minden reggel az előzőleg megtisztított arc, nyak és dekoltázs bőrére.

Mindent megteszünk azért, hogy a termékleírások, termékinformációk pontosak legyenek, de ennek ellenére előfordulhatnak elírások. Az élelmiszerek, táplálék kiegészítők és azok összetevői folyamatosan változnak, ezért változhatnak a tápértékek, összetevők, allergén megjelölések is. Termékeinket kategóriánkét rendeztük a könnyebb keresés érdekében, mégis előfordulhat, hogy azok nem a megfelelő helyre kerültek. Kérjük, minden esetben olvassa el a termék hátsó címkéjén szereplő adatokat felhasználás előtt, ugyanis minden esetben az a mérvadó. Weboldalunkon lévő termékeket folyamatosan frissítjük, mégis előfordulhatnak a feltöltött információkban hiányosságok, melyekért cégünk nem vállal felelősséget.

Vásárlói vélemények

Ehhez a termékhez még nem érkeztek vásárlói vélemények.