Ziaja stresszoldó maszk minden bőrtípusra sárga agyaggal 7 ml

Ziaja stresszoldó maszk minden bőrtípusra sárga agyaggal 7 ml

Raktáron

Hatékonyan csillapítja az irritációt. Csökkenti a bőr érdességét, táplálja és puhítja az epidermiszt. Élénkíti a bőr tónusát. HASZNÁLAT: Heti 2-3 alkalommal vastag rétegben vigye fel az arcra és a nyakra, 10-15 perc eltelte után langyos vízzel mossa le.

445 Ft
egységár: 63,64 Ft / ml
Kosárba
EAN kód:5901887942443
Márka:Ziaja
Kiszerelés:7 ml
[Ingyenes szállítás] 15 000 Ft-tól

Ingyenes szállítás 15 000 Ft-tól

Szállítás [csomagautomatába]

Szállítás csomagautomatába

[Biztonságos] fizetés

Biztonságos fizetés

Megosztás:

Ziaja stresszoldó maszk minden bőrtípusra sárga agyaggal 7 ml Részletes leírás

Hatékonyan csillapítja az irritációt. Csökkenti a bőr érdességét,
táplálja és puhítja az epidermiszt. Élénkíti a bőr tónusát.
HASZNÁLAT: Heti 2-3 alkalommal vastag rétegben vigye fel az arcra és a nyakra, 10-15 perc eltelte után langyos vízzel mossa le.
Összetevők: Aqua (Water), Canola Oil, Cetearyl Ethylhexanoate, Illite, Octyldodecanol, Glyceryl Stearate, PEG-100 Stearate, Cetyl Alcohol, Propylene Glycol, Hydrogenated Coco-Glycerides, Dimethicone, CI 77891 (Titanium Dioxide), Polyacrylamide, C13-14 Isoparaffin, Laureth-7, Panthenol, Glycerin, Lecithin, Butylene Glycol, Tocopheryl Acetate, Ascorbyl Palmitate, Phenoxyethanol, Sodium Benzoate, Parfum (Fragrance), Citric Acid.

Mindent megteszünk azért, hogy a termékleírások, termékinformációk pontosak legyenek, de ennek ellenére előfordulhatnak elírások. Az élelmiszerek, táplálék kiegészítők és azok összetevői folyamatosan változnak, ezért változhatnak a tápértékek, összetevők, allergén megjelölések is. Termékeinket kategóriánkét rendeztük a könnyebb keresés érdekében, mégis előfordulhat, hogy azok nem a megfelelő helyre kerültek. Kérjük, minden esetben olvassa el a termék hátsó címkéjén szereplő adatokat felhasználás előtt, ugyanis minden esetben az a mérvadó. Weboldalunkon lévő termékeket folyamatosan frissítjük, mégis előfordulhatnak a feltöltött információkban hiányosságok, melyekért cégünk nem vállal felelősséget.

Vásárlói vélemények

Ehhez a termékhez még nem érkeztek vásárlói vélemények.