Ősi Magnézium kalcium-montmorillonit agyagpakolás 120 g

Ősi Magnézium kalcium-montmorillonit agyagpakolás 120 g

Raktáron

A kalcium-montmorrillonit természetes ionos ásványtartalmú arcmaszk és testápoló agyagpor, amely vízzel összekeverve kíméletesen eltávolítja az elhalt hámsejteket, ásványi anyagokkal tölti fel a bőrt és megszünteti a bőr túlzott olajosodását anélkül, hogy kiszárítaná.

4 921 Ft
egységár: 41,01 Ft / g
Kosárba
EAN kód:5999860167457
Márka:Ősi Magnézium
Kiszerelés:120 g
[Ingyenes szállítás] 15 000 Ft-tól

Ingyenes szállítás 15 000 Ft-tól

Szállítás [csomagautomatába]

Szállítás csomagautomatába

[Biztonságos] fizetés

Biztonságos fizetés

Megosztás:

Ősi Magnézium kalcium-montmorillonit agyagpakolás 120 g Részletes leírás

A pakolásban lévő, természetes ionos ásványok nyugtatják, frissítik és tisztítják a bőrt, miközben megszabadítják a méreganyagoktól. Használat után az arcbőr láthatóan tisztábbá, frissebbé és fiatalabbá válik. Az erős antimikrobiális tisztítás mellett 57-féle nyomelem segít visszaállítani és újra feltölteni a bőrt egészséges ragyogással.

Forró vízzel érintkezve az agyag stimulálja a sejtek újraépüléséhez és revitalizálásához szükséges energiákat, és gyógyító folyamatokat indíthat be. A szervezet hálás lesz ezért a plusz törődésért, amely segít a mindennapi testi-lelki egyensúly megteremtésében és a stresszmentesítésben!

Használat 3 lépésben: 1. lépés: Tisztítsa meg az arcát! 2. lépés: Nedves arcbőrét dörzsölje át kevés agyagporral, majd öblítse le! 3. lépés: Egy púpozott teáskanál agyagport vízzel, tejjel vagy almaecettel keverjen sima kenőccsé, majd kenje be vele az arcát, nyakát, dekoltázsát. Hagyja az arcán 15- 30 percig, majd mossa le meleg vízzel. Ezután használjon természetes összetevőjű hidratáló krémet. A legjobb eredmény elérése érdekében használja rendszeresen, heti 1-2 alkalommal a pakolást.

Fontos: a használat során kerülje a szem és a nyálkahártya környékét!


Mindent megteszünk azért, hogy a termékleírások, termékinformációk pontosak legyenek, de ennek ellenére előfordulhatnak elírások. Az élelmiszerek, táplálék kiegészítők és azok összetevői folyamatosan változnak, ezért változhatnak a tápértékek, összetevők, allergén megjelölések is. Termékeinket kategóriánkét rendeztük a könnyebb keresés érdekében, mégis előfordulhat, hogy azok nem a megfelelő helyre kerültek. Kérjük, minden esetben olvassa el a termék hátsó címkéjén szereplő adatokat felhasználás előtt, ugyanis minden esetben az a mérvadó. Weboldalunkon lévő termékeket folyamatosan frissítjük, mégis előfordulhatnak a feltöltött információkban hiányosságok, melyekért cégünk nem vállal felelősséget.

Vásárlói vélemények

Ehhez a termékhez még nem érkeztek vásárlói vélemények.