Himalaya Herbals Neem arcradír normál és zsíros bőrre

Himalaya Herbals Neem arcradír normál és zsíros bőrre

Nincs raktáron

Himalaya Herbals kettős hatású hámlasztó és tisztító arcradír, mely kifejezetten problémás bőrre lett kifejlesztve.

Kosárba
EAN kód:8901138819736
Márka:Himalaya
Kiszerelés:1 db
Értesítés
[Ingyenes szállítás] 15 000 Ft-tól

Ingyenes szállítás 15 000 Ft-tól

Szállítás [csomagautomatába]

Szállítás csomagautomatába

[Biztonságos] fizetés

Biztonságos fizetés

Megosztás:

Himalaya Herbals Neem arcradír normál és zsíros bőrre Részletes leírás

Himalaya Herbals Neem arcradír normál és zsíros bőrre - 75 ml

Aktív hatóanyag tartalma 100%-ban növényi eredetű.  A nim növénynek tisztító és antibakteriális hatása ismert. A barackmag szemcséket is tartalmazó arcradír gyengéden távolítja el a mitesszereket, az elhalt hámsejteket és a beágyazódott szennyeződéseket, így bőre puha, tiszta, friss és problémamentes lesz.
Mindennapos használatra kifejlesztett arclemosó, amit célirányosan a tiszta és problémamentes bőrért fejlesztettünk ki. Megtisztítja az arcod a felesleges faggyútól és szennyeződésektől, anélkül hogy kiszárítaná azt. Rendszeres használatával a lemosóban található nim növény és kurkuma, antibakteriális hatásuknak köszönhetően, segítenek megelőzni a pattanások és aknék megjelenését, illetve visszatérését.

Fő összetevők:

  • Nim (Melia azadirachta): A bőrápolásban leginkább antibakteriális tulajdonságai miatt használatos gyógynövény. Hatékony ellenszere olyan baktérium okozta bőrgyulladásoknak, mint az akne és a pattanások, ezáltal javítja a bőr általános ellenálló képességét.
  • Kurkuma (Curcuma longa): Az ajurvédában évszázadok óta antiszeptikus hatása miatt a természet adta egyik legerősebb gyógynövényként tartják számon. Javítja a bőr tónusát, rugalmasságát és színét, ezért kitűnő összetevője ennek az arclemosónak is.

Használat: Nedvesítsd be az arcodat, majd körkörös mozdulatokkal, habzásig gyengéden masszírozd át a bőrödet, kerülve a szemkörnyéket. Langyos vízzel öblítsd le, majd óvatosan töröld meg az arcodat. Az arcod hatékony tisztítása érdekében naponta kétszer használd.

Összetevők:Stearic Acid, Cetyl Alcohol, Caprylic/Capric Triglyceride, Sorbitan Stearate, Water / Aqua, Sucrose Cocoate, Parfum/Fragrance, Carbomer, Phenoxyethanol, Prunus Armeniaca (Apricot) Seed Powder, Sodium Hydroxide, Tocopheryl Acetate, Methylchloroisothiazolinone, Methylisothiazolinone, Benzyl Alcohol, Disodium EDTA, Melia Azadirachta (Neem) Leaf Extract, Curcuma Longa Rhizome Extract, Butylphenyl Methylpropional, Hexyl Cinnamal, Linalool, Citronellol

Figyelmeztetés: Külső használatra. Szembe, szájba ne kerüljön! Száraz, hűvös helyen tárolandó. Felbontás után 12 hónapig használható fel.

 

Mindent megteszünk azért, hogy a termékleírások, termékinformációk pontosak legyenek, de ennek ellenére előfordulhatnak elírások. Az élelmiszerek, táplálék kiegészítők és azok összetevői folyamatosan változnak, ezért változhatnak a tápértékek, összetevők, allergén megjelölések is. Termékeinket kategóriánkét rendeztük a könnyebb keresés érdekében, mégis előfordulhat, hogy azok nem a megfelelő helyre kerültek. Kérjük, minden esetben olvassa el a termék hátsó címkéjén szereplő adatokat felhasználás előtt, ugyanis minden esetben az a mérvadó. Weboldalunkon lévő termékeket folyamatosan frissítjük, mégis előfordulhatnak a feltöltött információkban hiányosságok, melyekért cégünk nem vállal felelősséget.

Vásárlói vélemények

Ehhez a termékhez még nem érkeztek vásárlói vélemények.